More

  Latest Posts

  A doua generație Subaru BRZ GT300 își face apariția la Fuji

  Văzută la Fuji Speedway la începutul acestei săptămâni, este o versiune prototip a celei de-a doua generații Subaru BRZ GT300, care se așteaptă să debuteze în seria Autobacs Super GT în 2021.

  Prima generație BRZ a concurat în GT300 din 2012 până în 2020, coincizând cu producția mașinii sport cu tracțiune spate a lui Subaru, care împărtășea aceeași platformă și stil ca sora Toyota 86.

  BRZ restilizat va continua să concureze în conformitate cu specificațiile care vor fi, din 2021, denumite „GTA-GT300” (fostul JAF-GT300) – construite pe mainframe-ul vehiculului de producție și deschise dezvoltării continue pe tot parcursul sezonului la discreția producătorului.

  Pilotul de lungă durată al Subaru GT300, Takuto Iguchi, se afla la volanul noului BRZ, judecând după design-ul căștii sale distinctive, cu verde și roșu, în fotografiile făcute miercuri.

  Mai multe informații despre noul BRZ GT300 vor fi dezvăluite la o dată ulterioară, probabil la viitorul salon auto Tokyo din 15-17 ianuarie 2021.

  Sursa: Subaru Motorsports

  Photocredit: Super Motorsports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss