Latest Posts

A doua generație Subaru BRZ GT300 își face apariția la Fuji

Vizualizări: 31267

Văzută la Fuji Speedway la începutul acestei săptămâni, este o versiune prototip a celei de-a doua generații Subaru BRZ GT300, care se așteaptă să debuteze în seria Autobacs Super GT în 2021.

Prima generație BRZ a concurat în GT300 din 2012 până în 2020, coincizând cu producția mașinii sport cu tracțiune spate a lui Subaru, care împărtășea aceeași platformă și stil ca sora Toyota 86.

BRZ restilizat va continua să concureze în conformitate cu specificațiile care vor fi, din 2021, denumite „GTA-GT300” (fostul JAF-GT300) – construite pe mainframe-ul vehiculului de producție și deschise dezvoltării continue pe tot parcursul sezonului la discreția producătorului.

Pilotul de lungă durată al Subaru GT300, Takuto Iguchi, se afla la volanul noului BRZ, judecând după design-ul căștii sale distinctive, cu verde și roșu, în fotografiile făcute miercuri.

Mai multe informații despre noul BRZ GT300 vor fi dezvăluite la o dată ulterioară, probabil la viitorul salon auto Tokyo din 15-17 ianuarie 2021.

Sursa: Subaru Motorsports
Photocredit: Super Motorsports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Subaru Motorsports

Latest Posts

Don't Miss