Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  McLaren 720S GT3 își va face debutul la Festivalul GT la Bahrain

  McLaren Automotive a confirmat că modelul 720S GT3 își va face debutul la FestivalulGT la Bahrain pe 30 noiembrie, înainte de apariția sale la competiției GULF 12 ore de Abu Dhabi.

  Înainte de livrările inițiale către echipele clienților pentru sezonul 2019, noua mașină – care este prima construită și dezvoltat de departamentul de motorsport intern al companiei -va fi introdusă și condusă la un eveniment exclusiv pentru clienții McLaren la Circuitul Internațional Bahrain înainte făcând debutul său public pe durata Festivalului GT Bahrain.

  Ca urmare a apariției, modelul 720S GT3 va provoca apoi la evenimentul de GULF 12 ore de Abu Dhabi din 13-15 decembrie. Un exemplar, introdus de echipa McLaren de motorsport, este pregătit să se alinieze pe grila de la circuitul Yas Marina.

  Echipa este plină de speranță că mediul de curse va oferi echipei date valoroase din lumea reală cu privire la modelul 720S GT3, care este în prezent supus unui program de testare riguros și exigent.

  „Echipa de dezvoltare a lucrat neobosit pentru a livra programul de testare exhaustiv pe care l-am conceput pentru masina. Suntem siguri că vom avea multe de învățat în timpul cursei și vom continua cu testarea după eveniment „, a remarcat Dan Walmsley, director de motorsport la McLaren Automotive. „Acesta este un produs important pentru McLaren Automotive și, prin urmare, ne-am angajat să ne asigurăm că clienții noștri primesc un produs demn de a purta brandul iconic”.

  Source & Image: McLaren Automotive  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss