GP24 Media

LATEST POSTS

McLaren 720S GT3 își va face debutul la Festivalul GT la Bahrain

Vizualizări: 28130

McLaren Automotive a confirmat că modelul 720S GT3 își va face debutul la FestivalulGT la Bahrain pe 30 noiembrie, înainte de apariția sale la competiției GULF 12 ore de Abu Dhabi.

Înainte de livrările inițiale către echipele clienților pentru sezonul 2019, noua mașină – care este prima construită și dezvoltat de departamentul de motorsport intern al companiei -va fi introdusă și condusă la un eveniment exclusiv pentru clienții McLaren la Circuitul Internațional Bahrain înainte făcând debutul său public pe durata Festivalului GT Bahrain.

Ca urmare a apariției, modelul 720S GT3 va provoca apoi la evenimentul de GULF 12 ore de Abu Dhabi din 13-15 decembrie. Un exemplar, introdus de echipa McLaren de motorsport, este pregătit să se alinieze pe grila de la circuitul Yas Marina.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Echipa este plină de speranță că mediul de curse va oferi echipei date valoroase din lumea reală cu privire la modelul 720S GT3, care este în prezent supus unui program de testare riguros și exigent.

“Echipa de dezvoltare a lucrat neobosit pentru a livra programul de testare exhaustiv pe care l-am conceput pentru masina. Suntem siguri că vom avea multe de învățat în timpul cursei și vom continua cu testarea după eveniment “, a remarcat Dan Walmsley, director de motorsport la McLaren Automotive. “Acesta este un produs important pentru McLaren Automotive și, prin urmare, ne-am angajat să ne asigurăm că clienții noștri primesc un produs demn de a purta brandul iconic”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Source & Image: McLaren Automotive

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES