Acasă Moto Moto: Jacopo Hosciuc va participa la prima etapa din CIV cu un wild card. 

Moto: Jacopo Hosciuc va participa la prima etapa din CIV cu un wild card. 

0
Moto: Jacopo Hosciuc va participa la prima etapa din CIV cu un wild card. 

După luni de zile de inactivitate din cauza pandemiei de Corona virus, Jacopo Hosciuc revine în curse. La doar o săptămână după testul de mare succes făcut la Mugello, anunțăm cu mare bucurie că tânărul pilot român va participa weekendul viitor, 3-5 iulie, la prima etapă din campionatul italian de motociclism viteză (CIV).

Toate eforturile susținute ale apropiaților și partenerilor au făcut posibil ca Jacopo să obțină un wild card alături de Team Flash Motor Racing, echipă condusă de Marco Cipriani. Jacopo va concura la clasa Moto3, categorie în care rulează pentru prima oară în carieră. De altfel, Jacopo nu este la prima experiență alături de Team Flash Motor Racing. În 2018, el a încheiat pe locul secund la clasa PreMoto3 cu motoare în doi timpi.

În vârstă de 14 ani, Jacopo Hosciuc a fost selectat în acest an printre cei 24 de piloți care vor concura la ediția inaugurală din Northern Talent Cup, o competiție suport pentru MotoGP și World SBK. Prin urmare, wild cardul oferit de organizatorii din CIV va reprezenta un test excelent pentru programul din Northern Talent Cup.

Jacopo

Jacopo Hosciuc, pilot HOS Racing Team:
„Abia aștept să începem în sfârșit sezonul. Pauza datorată Corona virusului m-a ținut motivat. A fost o perioadă dificilă, dar greul a trecut și acum aștept oportunitatea ivită pentru Mugello. Pe această cale, îi mulțumesc lui Marco Cipriani și echipei sale Team Flash Motor Racing, dar și celorlalți susținători”.

Adrian Hosciuc, Manager HOS Racing Team:
„Am trecut cu greu peste perioada de inactivitate. După destule dificultăți, putem confirma prezența la Mugello, la prima etapă din CIV. Pe această cale, mulțumirile mele merg către Sorrentino Studios, Roberto Ciolli, Building Echipament, Sogident, Eleveit, LS2 CASCHI, Carlo Baldi, dar mai ales lui Marco Cipriani și echipei sale Flash Motor Racing Team”.

Paul Athes, Team Principal HOS Racing Team:
„Corona virusul a stricat planurile tuturor. Cu toate că situația e departe de a se fi sfârșit, iată că veștile bune încep să apară. Jacopo are o primă întâlnire cu o motocicletă de Moto3, clasă la care trebuie să ajungă în viitorul nu foarte îndepărtat în campionatul mondial. Weekendul viitor va reprezenta un test excelent înainte de participarea sa în Northern Talent Cup, iar ce locație mai bună decât Mugello pentru a își demonstra măiestria! Tot pe această cale țin și eu să le mulțumesc tuturor celor au făcut posibil acest wild card, dar mai ales lui Marco Cipriani și echipei sale Team Flash Motor Racing”.

  • Sursa: HOS Racing Team
  • Photocredit: HOS Racing Team

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.