Latest Posts

Moto: Jacopo Hosciuc va participa la prima etapa din CIV cu un wild card. 

Vizualizări: 31745

După luni de zile de inactivitate din cauza pandemiei de Corona virus, Jacopo Hosciuc revine în curse. La doar o săptămână după testul de mare succes făcut la Mugello, anunțăm cu mare bucurie că tânărul pilot român va participa weekendul viitor, 3-5 iulie, la prima etapă din campionatul italian de motociclism viteză (CIV).

Toate eforturile susținute ale apropiaților și partenerilor au făcut posibil ca Jacopo să obțină un wild card alături de Team Flash Motor Racing, echipă condusă de Marco Cipriani. Jacopo va concura la clasa Moto3, categorie în care rulează pentru prima oară în carieră. De altfel, Jacopo nu este la prima experiență alături de Team Flash Motor Racing. În 2018, el a încheiat pe locul secund la clasa PreMoto3 cu motoare în doi timpi.

În vârstă de 14 ani, Jacopo Hosciuc a fost selectat în acest an printre cei 24 de piloți care vor concura la ediția inaugurală din Northern Talent Cup, o competiție suport pentru MotoGP și World SBK. Prin urmare, wild cardul oferit de organizatorii din CIV va reprezenta un test excelent pentru programul din Northern Talent Cup.

Moto: Jacopo Hosciuc va participa la prima etapa din CIV cu un wild card. 

Jacopo Hosciuc, pilot HOS Racing Team:
„Abia aștept să începem în sfârșit sezonul. Pauza datorată Corona virusului m-a ținut motivat. A fost o perioadă dificilă, dar greul a trecut și acum aștept oportunitatea ivită pentru Mugello. Pe această cale, îi mulțumesc lui Marco Cipriani și echipei sale Team Flash Motor Racing, dar și celorlalți susținători”.

Adrian Hosciuc, Manager HOS Racing Team:
„Am trecut cu greu peste perioada de inactivitate. După destule dificultăți, putem confirma prezența la Mugello, la prima etapă din CIV. Pe această cale, mulțumirile mele merg către Sorrentino Studios, Roberto Ciolli, Building Echipament, Sogident, Eleveit, LS2 CASCHI, Carlo Baldi, dar mai ales lui Marco Cipriani și echipei sale Flash Motor Racing Team”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Paul Athes, Team Principal HOS Racing Team:
„Corona virusul a stricat planurile tuturor. Cu toate că situația e departe de a se fi sfârșit, iată că veștile bune încep să apară. Jacopo are o primă întâlnire cu o motocicletă de Moto3, clasă la care trebuie să ajungă în viitorul nu foarte îndepărtat în campionatul mondial. Weekendul viitor va reprezenta un test excelent înainte de participarea sa în Northern Talent Cup, iar ce locație mai bună decât Mugello pentru a își demonstra măiestria! Tot pe această cale țin și eu să le mulțumesc tuturor celor au făcut posibil acest wild card, dar mai ales lui Marco Cipriani și echipei sale Team Flash Motor Racing”.

  • Sursa: HOS Racing Team
  • Photocredit: HOS Racing Team
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss