Latest Posts

24h Nürburgring 2024 se întrerupe până dimineață. Prea multă ceață!

Vizualizări: 20411

Cele 24 de ore de la Nürburgring 2024 sunt suspendate până cel puțin la ora 7 dimineața – ceață în zona circuitului de Grand Prix – amintește de anul 2021

Cea de-a 52-a ediție a cursei de 24 de ore de pe Nürburgring a fost întreruptă de steagul roșu. Motivul a fost ceața care s-a format în zona circuitului de Grand Prix. Cursa este suspendată până duminică dimineața, informații suplimentare vor fi disponibile abia la ora 8 dimineața.

Scenariul amintește de cei doi ani cu coronavirus 2020 și 2021, când cursa a trebuit să fie anulată în ambele cazuri – în 2020 în octombrie din cauza ploilor abundente și în 2021 tot din cauza ceții. Atunci, cursa a fost reluată abia cu trei ore și jumătate înainte de final.

Ceața era de așteptat, deoarece plouase în mod repetat pe parcursul zilei, cel mai recent sâmbătă seara. În timp ce vizibilitatea perfectă a prevalat pe peste 90% din pistă, în zona circuitului de Grand Prix, cel mai înalt punct de pe Nürburgring, a fost prea multă ceață pentru a garanta cursele.

Nürburgring

Directorul cursei, Walter Hornung, explica: “Avem o situație în care comisarii nu se mai văd între ei, iar unii dintre piloți nu mai pot recunoaște comisarii. De aceea, nu am avut de ales decât să întrerupem cursa”

Hornung a promis că va lua legătura cu experții în meteorologie. În cele din urmă, câteva minute mai târziu, s-a anunțat că următoarea comunicare nu va avea loc decât la ora 7 dimineața. Acesta este o repetare a scenariului din 2020 și 2021, când nu s-a circulat în timpul nopții.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Nürburgring

Nu există Parc Ferme, mașinile pot fi lucrate. În momentul anulării, mai sunt 13 mașini în turul întâi. Spre deosebire de 2021, când a existat o schimbare controversată a regulamentului care a luat în considerare lungimile stinturilor, acum se aplică din nou regulamentul vechi, conform căruia se mențin decalajele de tur, dar nu și cele de timp, iar realimentarea este permisă.

Este pentru a patra oară în ultimii zece ani când cursa de 24 de ore de pe Nürburgring a trebuit să fie întreruptă.

Vom anunța în scurt timp care sunt mașinile care se află încă în același tur. Două tururi vor fi numărate înapoi, în prezent nu este disponibil niciun rezultat intermediar oficial.

Nürburgring

·         Mai multe știri despre Campionate de Anduranța găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss