More

  Latest Posts

  2 Seas confirmă programul McLaren DTM

  Două McLaren 720S GT3 pentru noul Campionat German. 2 Seas Motorsport se va alătura campionatului Deutsche Tourenwagen Masters (DTM) pentru 2021, cu o intrare a două mașini McLaren.

  Echipa britanică s-a lansat la începutul acestui an, sezonul de debut fiind afectat de COVID19, i-a prins concentrându-se pe campionatul britanic GT cu șapte locuri pe podium și o victorie în cursă, asigurând locul al treilea în campionatul puternic disputat.

  Anunțul de astăzi al unei intrări în Campionatul DTM face ca echipa să fie cea de-a doua care confirmă intrarea, după ce GruppeM a anunțat luna trecută un singur Mercedes AMG GT3.

  Piloții vor fi anunțați la o dată ulterioară.

  Isa Al-Khalifa, coproprietar al echipei 2 Seas Motorsport: „Echipa 2 Seas Motorsport merge din ce în ce mai bine și sunt incredibil de mândru de ceea ce am construit și realizat într-o perioadă atât de scurtă de timp, lucru care ne ajută să anunțăm o încercare cu două mașini în campionatul DTM, cu McLaren. Seria DTM este una dintre cele mai simbolice din motorsportul mondial, care continuă să crească în statură și este cu adevărat interesant să putem face această mișcare în cursă și să continuăm să ne construim relația cu McLaren – unul dintre cele mai de succes nume din motorsport. ”

  Nick Cristofaro, coproprietar al echipei 2 Seas Motorsport: „A fost un sezon de debut învolburat, iar confirmarea intrării noastre în DTM este un pas important, dar sunt încrezător în echipa pe care o avem și suntem la înălțimea provocării. Este minunat să fim într-o poziție în care campionatul s-a deschis pentru a accepta intrări GT3 și putem lucra cu McLaren pentru a duce 720S GT3 la o etapă globală complet nouă. Cifrele de vizionare pentru anul trecut au fost incredibile, iar amestecul formatului DTM cu adăugarea unui GT3 se transformă într-o rețetă foarte interesantă. ”

  Sursa: dailysportscar.com
  Photocredit: dailysportscar.com

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  dailysportscar.com

  Latest Posts

  Don't Miss