Latest Posts

10K, Vă mulțumim pentru suportul vostru!

Vizualizări: 40321

Proiectul GP24 a început pe 1 Iunie 2018 în timp ce pagina de Facebook s-a deschis încă de pe 4 August 2018, monitorizând activitatea se observa un progres destul de lent.

Atingerea pragului de 10.000 de like-uri părea imposibil. Dar o dată cu, creșterea audienței se îmbunătățea și ritmul de creștere al paginii. Imposibilul a fost atins până la urmă Vinerea trecută când am depășit bariera de 10k, o realizare cu adevărat remarcabilă pentru care dorim să mulțumim tuturor celor care ne urmăresc și ne citesc articolele.

Suntem conștienți că suntem încă departe de perfecțiune, dar lucrăm zilnic pentru a ne perfecționa. GP24 oferă și posibilitatea unui job cu normă întreagă pentru care este postat un anunț pe pagină iar procesul de selecție este încă în desfășurare.

Vă mulțumim pentru suportul vostru și toată energia pe care ne-o transmiteți, lucruri care ne motivează să continuăm cu ceea ce facem și să devenim din ce în ce mai buni.

Echipa GP24.ro

  • Amber van Nunen
  • Ana Maria Florea
  • Andra Dozsa
  • Cosmin Milcu
  • Livia Motoi
  • Gabriela Malutan
  • Manohar Singh
Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss