More

  Latest Posts

  Zhou, pilotul Alfa Romeo din 2022, câștigă a doua cursă de sprint de la Abu Dhabi

  Guanyu Zhou a revenit pe treapta de sus a podiumului pentru prima dată de la Silverstone în penultima sa cursă de Formula 2, învingându-l pe Robert Shwartzman de la PREMA Racing și pe Ralph Boschung de la Campos Racing într-o cursă frenetică de Sprint la Yas Marina.

  A patra victorie din sezon pentru pilotului Alfa Romeo din 2022, Zhou, îi întărește oferta de a termina în primii trei în campionatul piloţilor, cu cel mai apropiat rival al său, Dan Ticktum, pe locul patru, la 13,5 puncte în urmă.

  Sambata dimineata, Oscar Piastri fusese incoronat campion dupa ce terminase pe podium in cursa de deschidere de la Abu Dhabi, insa australianul a suferit o cursa de uitat seara.

  Juniorul Alpine a primit o penalizare de cinci secunde pentru contactul cu Liam Lawson în turul de deschidere, înainte de a se retrage ulterior din cursă după o coliziune cu juniorul Red Bull Juri Vips și pilotul Williams Academy, Roy Nissany.

  Minunea Red Bull Lawson a avut norocul să iasă nevătămat din ciocnirea cu Piastri și a reușit să revină pe locul șase, în spatele lui Felipe Drugovich. Juniorii Red Bull Jehan Daruvala și Jack Doohan au câștigat pozițiile finale din puncte.

  Piastri are șansa de a încheia sezonul câștigător al campionatului cu o victorie în Feature Race când se aliniază de la pole la ora locală 13:00, grila stabilită de sesiunea de calificări de vineri.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 2 găsii AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss