Latest Posts

Yuki Tsunoda spune că titlul din F2 este încă în joc

Vizualizări: 11346

Yuki Tsunoda refuză să renunțe la cursa pentru titlul de Formula 2 cu două runde ale sezonului de finalizat, după ce a luat cel de-al cincilea podium al anului la Sochi. Debutantul de la Carlin a fost un aspirant la titlu, surpriză, în acest sezon. Tsunoda recunoaște că nu știa la ce să se aștepte când a intrat în F2, după ce a terminat pe locul șapte în F3 sezonul trecut, cu o victorie și alte două podiumuri. Tânărul de 20 de ani are deja două victorii anul acesta și se află pe locul trei în Campionatul Piloților, dar se așteaptă la mai mult, înainte de incheiera sezonului. „Este încă o luptă strânsă, în special de la locul trei până la locul șase”, a explicat el. „Nu știu cum va arăta clasamentul la final.

Am debutat anul acesta și totul era nou pentru mine, nu știam la ce să mă aștept. Am împins cât de mult am putut de la început și am învățat tot timpul.”

„Nu aveam nicio așteptare înainte de sezon, dar cred că fac o treabă destul de bună până acum. Concurez pentru echipă și pentru fanii japonezi și vreau să am mai multe rezultate bune, așa că voi continua să împing. Ținta mea este să ajung pe primul loc în Campionat, deși există o diferență destul de mare de puncte față de P1.

” Tsunoda a fost rapid de la început în F2, fiind fruntaș în întâia sa sesiune de antrenamente libere cu Carlin. A marcat două podiumuri în primele patru runde.

La Sochi, el a luat P2 în FP, dar a făcut un tur bun când a contat, obținând polul în calificări, direct în fața coechipierului său Jehan Daruvala, rezultând într-un Carlin unu-doi.

„Ritmul a fost foarte bun chiar din antrenamentele libere. Aceasta a fost situația în aproape fiecare weekend de cursă ”, a continuat el. „În Sochi, cred că monopostul a fost chiar mai bun decât în rundele anterioare.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am avut o pregătire foarte, foarte bună până în weekend, împreună cu coechipierul meu Jehan în simulator și am muncit mult acolo. Asta ne ajută să ne facem ritmul perfect de la început. Inginerii noștri au făcut o treabă impecabilă.”

„M-am așteptat să fie un weekend de cursă ok datorită efortului depus în prealabil. Am intrat cu încredere și am reușit să punem totul împreună. Acesta a fost cel mai bun rezultat al nostru de calificare de până acum ca echipă și vrem să continuăm acest lucru în Bahrain.”

Cu 44 de puncte care îl separă de Mick Schumacher (primul loc), Tsunoda știe că depășirea pilotului PREMA va fi dificilă. Va trebui să livreze în toate cele patru curse rămase, dar are încredere deplină în colegii săi de la Carlin pentru a-i oferi un monopost capabil să facă acest lucru.

„Trebuie să livrez în ultimele două runde – trebuie să mă reorientez în Bahrain”, a continuat el. „Am nevoie de mai multe weekenduri ca cel din Rusia, dar și mai bune. Am avut încredere în acest noi. Am știut cum fim buni.”

În ceea ce privește, am avut o mulțime de lucrări pe simulator de pregătit. Tur cu tur, colț cu colț, voi fi cât mai competitiv posibil. Mă voi bucura și de cursele mele. Asta pentru mine, este esențial.” „Mă aștept să fie o situație stresantă, dar cu cât ai mai multă presiune, cu atât devii mai bun.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss