More

  Latest Posts

  Wydaeghe, copilotul lui Neuville din WRC, oferă o actualizare privind accidentările sale

  Martijn Wydaeghe, copilotul din Campionatul Mondial de Raliuri al lui Thierry Neuville, se așteaptă să participe la deschiderea sezonului de la Monte Carlo de anul viitor, după ce s-a rănit la umăr într-un accident de săptămâna trecută.

  Neuville și Wydaeghe au fost implicați într-un accident înspăimântător în timp ce testau noul challenger hibrid Hyundai Rally1 2022 în Franța weekendul trecut.

  I20 a ieșit de pe șosea, suferind avarii grave care au redus primul test al echipei, care se aștepta să fie aproape de ultima iterație care va contesta primul sezon de noi reglementări hibride al WRC.

  Paramedicii au tratat rana la umăr a lui Wydaeghe la fața locului înainte ca el și Neuville să fie transferați la un spital din Montpellier pentru o evaluare suplimentară. Hyundai a anunțat că perechea a fost externată sâmbătă de la spital.

  Wydaeghe s-a întors acum acasă după ce a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală la umăr, dezvăluind totodată că rana se va vindeca în patru săptămâni.

  Vestea ar trebui să însemne că va fi suficient de apt pentru a participa la deschiderea sezonului de la Monte Carlo din 20-23 ianuarie.

  Wydaeghe

  “Bună ziua tuturor! Am vrut doar să vă dau niște știri!”, a citit o postare pe canalele de socializare ale Wydaeghe.

  „Am avut o mică operație la claviculă și m-am întors acasă. Toate bune și nu vă faceți griji, mă voi recupera complet în patru săptămâni.

  „Vă mulțumim pentru toate mesajele voastre amabile de sprijin și ne vedem la Monte Carlo.”

  Anul acesta a fost primul lui Wydaeghe în WRC, care a fost ales pentru a-l înlocui pe vechiul copilot al lui Neuville, Nicolas Gilsoul, cu doar câteva săptămâni înainte de deschiderea sezonului de la Monte Carlo.

  Cei doi au continuat să obțină două victorii în WRC în acest sezon în Belgia și Spania pentru a termina pe locul al treilea în clasamentul campionatului, în spatele perechii Toyota, Sebastien Ogier și Elfyn Evans.

  Actualizarea lui Wydaeghe cu privire la accidentarea sa vine în aceeași zi în care Hyundai a anunțat că directorul echipei Andrea Adamo va părăsi echipa cu efect imediat după șase ani.

  Responsabilitățile de zi cu zi ale lui Adamo vor fi asumate pe termen scurt de către președintele companiei Scott Noh, cu sprijinul managerilor de departament.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss