GP24 Media

LATEST POSTS

WRC2: Mikkelsen se ține de planul Monte-Carlo

Vizualizări: 10645

Andreas Mikkelsen a oferit o cursă echilibrată în condiții schimbătoare, pentru a obține un avantaj de 8,9 secunde în categoria WRC2 la Rallye Monte-Carlo, joi.

Norvegianul, care s-a angajat să câștige fiecare raliu în acest an, a avut parte de un prim succes când a înregistrat un timp excelent în etapa de deschidere Saint-Disdier – Corps, ajungând la un avantaj de 10.1s.

O abordare mai constantă a celei de-a doua, și a ultimei etape a zilei, i-a redus avantajul la 8,9s, dar pilotul Skoda Fabia Rally2 a fost mulțumit de performanța sa.

“A fost un început bun. În a doua etapă, am decis să nu folosim anvelopele de zăpadă pe care le aveam în spate, dar condițiile au fost foarte dificile. În retrospectivă, poate că a fost alegerea greșită”, a explicat Mikkelsen. „Am avut un început bun, un start curat și senzația pe care o am când sunt în mașină este foarte frumoasă. Alegerea anvelopelor de mâine va fi crucială ”, a adăugat el.

WRC2: Mikkelsen se ține de planul Monte-Carlo

Adrien Fourmaux a fost al doilea, într-un M-Sport Ford Fiesta Rally2. Francezul a găsit un ritm perfect în a doua etapă, pentru a scoate cel mai rapid timp, în vreme ce a învins o mână de piloți WRC în acest proces.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pilotul Volkswagen Polo, Nikolay Gryazin, s-a aflat cu 17,1s mai în spate, pe a treia poziție, deși pilotul rus a nominalizat Monte-Carlo ca fiind o rundă fără puncte.

Starul Citroën C3 Rally2, Eric Camilli, a fost cu 12,7s în urma lui Gryazin, pe patru, Marco Bulacia încheind ziua pe cea de-a cincea poziție, la 1m12,3s distanță de lideri, într-o altă Fabia.

Sean Johnston și-a înfruntat lipsa de experiență pe asfalt, pentru a încheia runda cu 43,6s în spatele lui Bulacia, într-un Citroën, în timp ce pilotul italian, Enrico Brazzoli, a completat clasamentul. Skoda sa s-a oprit câteva minute în prima etapă și a terminat în cele din urmă cu 12m04,3s față de primul loc.

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES