More

  Latest Posts

  WRC2: Mikkelsen se ține de planul Monte-Carlo

  Andreas Mikkelsen a oferit o cursă echilibrată în condiții schimbătoare, pentru a obține un avantaj de 8,9 secunde în categoria WRC2 la Rallye Monte-Carlo, joi.

  Norvegianul, care s-a angajat să câștige fiecare raliu în acest an, a avut parte de un prim succes când a înregistrat un timp excelent în etapa de deschidere Saint-Disdier – Corps, ajungând la un avantaj de 10.1s.

  O abordare mai constantă a celei de-a doua, și a ultimei etape a zilei, i-a redus avantajul la 8,9s, dar pilotul Skoda Fabia Rally2 a fost mulțumit de performanța sa.

  “A fost un început bun. În a doua etapă, am decis să nu folosim anvelopele de zăpadă pe care le aveam în spate, dar condițiile au fost foarte dificile. În retrospectivă, poate că a fost alegerea greșită”, a explicat Mikkelsen. „Am avut un început bun, un start curat și senzația pe care o am când sunt în mașină este foarte frumoasă. Alegerea anvelopelor de mâine va fi crucială ”, a adăugat el.

  210121 At AdrienFourmaux MSport 01 1dd37 frz 1400x788

  Adrien Fourmaux a fost al doilea, într-un M-Sport Ford Fiesta Rally2. Francezul a găsit un ritm perfect în a doua etapă, pentru a scoate cel mai rapid timp, în vreme ce a învins o mână de piloți WRC în acest proces.

  Pilotul Volkswagen Polo, Nikolay Gryazin, s-a aflat cu 17,1s mai în spate, pe a treia poziție, deși pilotul rus a nominalizat Monte-Carlo ca fiind o rundă fără puncte.

  Starul Citroën C3 Rally2, Eric Camilli, a fost cu 12,7s în urma lui Gryazin, pe patru, Marco Bulacia încheind ziua pe cea de-a cincea poziție, la 1m12,3s distanță de lideri, într-o altă Fabia.

  Sean Johnston și-a înfruntat lipsa de experiență pe asfalt, pentru a încheia runda cu 43,6s în spatele lui Bulacia, într-un Citroën, în timp ce pilotul italian, Enrico Brazzoli, a completat clasamentul. Skoda sa s-a oprit câteva minute în prima etapă și a terminat în cele din urmă cu 12m04,3s față de primul loc.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss