GP24 Media

LATEST POSTS

WRC2: Mikkelsen a făcut din etapa de vineri o joacă de copii

Vizualizări: 29547

Andreas Mikkelsen a continuat să își proclame dominanța în categoria WRC2, obținând patru din cinci victorii de etapă, vineri la Rallye Monte-Carlo.

După ce a stabilit un avans timpuriu în prima zi, norvegianul a revenit direct în ritm vineri dimineață, ajungând și chiar aproape depășind Hyundai-ul i20 World Rally Car al lui Pierre Louis Loubet în întunericul din Aspremont – La Bâtie-des-Fonts, înainte de a-și spori avantajul în restul zilei.

Mikkelsen a ajuns înapoi în zona de service din Gap vineri după-amiază, cu un avantaj de 47,1s față de Adrien Fourmaux și un impresionant loc al șaptelea la general. El a fost plin de laude pentru Skoda Fabia Rally2, de la Tøksport:

WRC2: Mikkelsen a făcut din etapa de vineri o joacă de copii

„Îmi place foarte mult. Decalajul este destul de bun acum și este o senzație plăcută, deoarece în mașină nu simțim că tragem foarte tare. Cred că Skoda este fantastică, mai ales în aceste condiții, iar echipajul meu de pietriș face, de asemenea, o treabă excelentă ”, a spus el.

Performanța lui Fourmaux a fost, de asemenea, impresionantă. În ciuda faptului că nu a putut să îl depășească pe Mikkelsen în vârful clasamentului, vedeta M-Sport Ford Fiesta Rally2 și-a arătat maturitatea dincolo de anii săi, cu o abordare măsurată a etapelor dificile.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Francezul a câștigat o meritată victorie de etapă la deschiderea de la Montauban-sur-l’Ouvèze – Villebois-les-Pins și ocupă locul al nouălea în clasamentul general.

Pilotul Citroën C3 Rally2, Eric Camilli, s-a regăsit cu 2m11,6s în urma liderului, pe a treia poziție, deși putea să se consoleze cu avantajul său confortabil de 5m5,5s față de Marco Bulacia.

Bulacia a făcut progrese respectabile, în ciuda lipsei sale de experiență în condițiile de la Monte-Carlo. Cu toate acestea, a suferit o pană în timpul penultimei etape a zilei și a pierdut trei minute.

Sean Johnston a fost cu încă 1m40,7s mai în spate, pe cinci, în alt C3, în timp ce debutantul WRC2, Enrico Brazzoli, i-a urmărit pe lideri la o diferență de 32m11,4s în Skoda Fabia Rally2.

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES