More

  Latest Posts

  WRC2: Mikkelsen a făcut din etapa de vineri o joacă de copii

  Andreas Mikkelsen a continuat să își proclame dominanța în categoria WRC2, obținând patru din cinci victorii de etapă, vineri la Rallye Monte-Carlo.

  După ce a stabilit un avans timpuriu în prima zi, norvegianul a revenit direct în ritm vineri dimineață, ajungând și chiar aproape depășind Hyundai-ul i20 World Rally Car al lui Pierre Louis Loubet în întunericul din Aspremont – La Bâtie-des-Fonts, înainte de a-și spori avantajul în restul zilei.

  Mikkelsen a ajuns înapoi în zona de service din Gap vineri după-amiază, cu un avantaj de 47,1s față de Adrien Fourmaux și un impresionant loc al șaptelea la general. El a fost plin de laude pentru Skoda Fabia Rally2, de la Tøksport:

  220121 world Adrien Fourmaux Monte Carlo 01 7e7b9 frz 1400x788

  „Îmi place foarte mult. Decalajul este destul de bun acum și este o senzație plăcută, deoarece în mașină nu simțim că tragem foarte tare. Cred că Skoda este fantastică, mai ales în aceste condiții, iar echipajul meu de pietriș face, de asemenea, o treabă excelentă ”, a spus el.

  Performanța lui Fourmaux a fost, de asemenea, impresionantă. În ciuda faptului că nu a putut să îl depășească pe Mikkelsen în vârful clasamentului, vedeta M-Sport Ford Fiesta Rally2 și-a arătat maturitatea dincolo de anii săi, cu o abordare măsurată a etapelor dificile.

  Francezul a câștigat o meritată victorie de etapă la deschiderea de la Montauban-sur-l’Ouvèze – Villebois-les-Pins și ocupă locul al nouălea în clasamentul general.

  Pilotul Citroën C3 Rally2, Eric Camilli, s-a regăsit cu 2m11,6s în urma liderului, pe a treia poziție, deși putea să se consoleze cu avantajul său confortabil de 5m5,5s față de Marco Bulacia.

  Bulacia a făcut progrese respectabile, în ciuda lipsei sale de experiență în condițiile de la Monte-Carlo. Cu toate acestea, a suferit o pană în timpul penultimei etape a zilei și a pierdut trei minute.

  Sean Johnston a fost cu încă 1m40,7s mai în spate, pe cinci, în alt C3, în timp ce debutantul WRC2, Enrico Brazzoli, i-a urmărit pe lideri la o diferență de 32m11,4s în Skoda Fabia Rally2.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss