GP24 Media

LATEST POSTS

WRC: Se anulează și Raliul Țării Galilor

Vizualizări: 18295

Inca o etapă din Campionatul Mondial de Raliuri se anulează în 2020. Este vorba despre Raliul Țării Galilor.

Cursa a fost anulată din cauza pandemiei, dar și din cauza restricțiilor impuse pentru cei ce ajung în țară.

David Richards, șeful Motorsport UK: “Asta nu a fost o decizie ce am luat-o pe loc, dar după ce am purtat discuții cu guvernul galez, noi suntem forțați să recurgem la anulare. Pentru noi, prioritatea și responsabilitatea principală este aceea de a oferi tuturor celor din acest sport, siguranța deplină pentru a ține un asemenea eveniment. Totuși vrem să le mulțumim tuturor pentru înțelegere. Noi trebuie să acceptăm, chiar dacă nu ne pică bine, faptul că anularea raliului este cea mai bună soluție pentru 2020 și sperăm că vom reveni cu forțe proaspete în 2021.”

Astfel, Țara Galilor intră în “clubul anulărilor” alături de Portugalia, Kenya, Finlanda, Noua Zeelandă și Argentina. Există posibilitatea ca Raliul Italiei să preia locul Țării Galilor in calendarul 2020.

Foto-Facebook-Wales Rally GB

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES