More

  Latest Posts

  WRC: Se anulează și Raliul Țării Galilor

  Vizualizări: 7466

  Inca o etapă din Campionatul Mondial de Raliuri se anulează în 2020. Este vorba despre Raliul Țării Galilor.

  Cursa a fost anulată din cauza pandemiei, dar și din cauza restricțiilor impuse pentru cei ce ajung în țară.

  David Richards, șeful Motorsport UK: “Asta nu a fost o decizie ce am luat-o pe loc, dar după ce am purtat discuții cu guvernul galez, noi suntem forțați să recurgem la anulare. Pentru noi, prioritatea și responsabilitatea principală este aceea de a oferi tuturor celor din acest sport, siguranța deplină pentru a ține un asemenea eveniment. Totuși vrem să le mulțumim tuturor pentru înțelegere. Noi trebuie să acceptăm, chiar dacă nu ne pică bine, faptul că anularea raliului este cea mai bună soluție pentru 2020 și sperăm că vom reveni cu forțe proaspete în 2021.”

  Astfel, Țara Galilor intră în “clubul anulărilor” alături de Portugalia, Kenya, Finlanda, Noua Zeelandă și Argentina. Există posibilitatea ca Raliul Italiei să preia locul Țării Galilor in calendarul 2020.

  Foto-Facebook-Wales Rally GB

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss