Latest Posts

WRC Raliul Croației: Tanak l-a depășit pe Rovanpera în clasamentului.

Vizualizări: 12487

Ott Tanak l-a depășit pe Kalle Rovanpera și a preluat un avans de 1,4s în ultima etapă din Raliul Croației, după ce o ploaie torențială bruscă a dat peste cap raliul.

Ott Tanak, pilotul echipei Hyundai Motorsport, s-a confruntat cu un deficit de 28,4s față de Kalle Rovanpera, care a condus raliul încă din prima etapă de vineri, înainte de penultima etapă, când cerul s-a deschis. Ott Tanak a profitat la maximum de un pachet de pneuri superior – două ude, două moi – față de Kalle Rovanpera de la Toyota Gazoo Racing ‘s – două ude, două tari – pentru a se retrage și a prelua conducerea raliului într-un mod uimitor.

Campionul mondial WRC 2019 a reușit să recupereze 29,8s de la Kalle Rovanpera în condiții înșelătoare, în timp ce rivalul său s-a luptat să obțină căldură în cauciucul său dur. „Nu știam de unde a apărut această vreme”, a declarat Kalle Rovanpera. „Nu știam că va ploua și nu-l putem egala pe Ott Tanak cu aceste pneuri. Hardul nu funcționează deloc și nu putem face mai mult”.

Tanak

 

Raliul Croației este acum pregătit pentru o confruntare în ultima etapă, Ott Tanak având un avans subțire de 1,4s față de Kalle Rovanpera. Etapa de putere este în prezent uscată, dar Ott Tanak a fost mai rapid decât Kalle Rovanpera în prima trecere a acestei probe în această dimineață.

Cu Ott Tanak și Kalle Rovanpera singurele echipaje din Rally1 care au montat pneuri de ploaie, restul plutonului s-a luptat în condițiile de ploaie disperată și a fost redus la a se târî pe slick-uri. Din fericire, toate echipajele Rally1 au ajuns la finalul etapei 19, deși au fost pe pneuri nepotrivite. În cele din urmă, pilotul de WRC2 Emil Lindholm a înregistrat al doilea cel mai bun timp al etapei, cu 16,3s mai lent decât Ott Tanak, în timp ce britanicul Chris Ingram a fost al treilea cel mai rapid la bordul Skodei sale WRC2.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Tanak

Thierry Neuville de la Hyundai și-a consolidat locul trei la general, deoarece a terminat etapa cu mai mult de un minut mai repede decât rivalul de pe podium, Craig Breen de la M-Sport, care a suferit un derapaj. Thierry Neuville are o diferență de 1m42,4s față de Craig Breen înaintea ultimei etape, în timp ce Elfyn Evans de la Toyota Gazoo Racing s-a menținut pe locul cinci în fața coechipierului Takamoto Katsuta.

Ultima etapă este programată să înceapă la ora 14:18, ora României.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Rally Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss