More

  Latest Posts

  WRC Raliul Croației: Tanak l-a depășit pe Rovanpera în clasamentului.

  Ott Tanak l-a depășit pe Kalle Rovanpera și a preluat un avans de 1,4s în ultima etapă din Raliul Croației, după ce o ploaie torențială bruscă a dat peste cap raliul.

  Ott Tanak, pilotul echipei Hyundai Motorsport, s-a confruntat cu un deficit de 28,4s față de Kalle Rovanpera, care a condus raliul încă din prima etapă de vineri, înainte de penultima etapă, când cerul s-a deschis. Ott Tanak a profitat la maximum de un pachet de pneuri superior – două ude, două moi – față de Kalle Rovanpera de la Toyota Gazoo Racing ‘s – două ude, două tari – pentru a se retrage și a prelua conducerea raliului într-un mod uimitor.

  Campionul mondial WRC 2019 a reușit să recupereze 29,8s de la Kalle Rovanpera în condiții înșelătoare, în timp ce rivalul său s-a luptat să obțină căldură în cauciucul său dur. „Nu știam de unde a apărut această vreme”, a declarat Kalle Rovanpera. „Nu știam că va ploua și nu-l putem egala pe Ott Tanak cu aceste pneuri. Hardul nu funcționează deloc și nu putem face mai mult”.

  Tanak

   

  Raliul Croației este acum pregătit pentru o confruntare în ultima etapă, Ott Tanak având un avans subțire de 1,4s față de Kalle Rovanpera. Etapa de putere este în prezent uscată, dar Ott Tanak a fost mai rapid decât Kalle Rovanpera în prima trecere a acestei probe în această dimineață.

  Cu Ott Tanak și Kalle Rovanpera singurele echipaje din Rally1 care au montat pneuri de ploaie, restul plutonului s-a luptat în condițiile de ploaie disperată și a fost redus la a se târî pe slick-uri. Din fericire, toate echipajele Rally1 au ajuns la finalul etapei 19, deși au fost pe pneuri nepotrivite. În cele din urmă, pilotul de WRC2 Emil Lindholm a înregistrat al doilea cel mai bun timp al etapei, cu 16,3s mai lent decât Ott Tanak, în timp ce britanicul Chris Ingram a fost al treilea cel mai rapid la bordul Skodei sale WRC2.

  Tanak

  Thierry Neuville de la Hyundai și-a consolidat locul trei la general, deoarece a terminat etapa cu mai mult de un minut mai repede decât rivalul de pe podium, Craig Breen de la M-Sport, care a suferit un derapaj. Thierry Neuville are o diferență de 1m42,4s față de Craig Breen înaintea ultimei etape, în timp ce Elfyn Evans de la Toyota Gazoo Racing s-a menținut pe locul cinci în fața coechipierului Takamoto Katsuta.

  Ultima etapă este programată să înceapă la ora 14:18, ora României.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Rally Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss