Latest Posts

WRC Raliul Croației: Proba 9 a fost anulată după accidentul violent al lui Solberg

Vizualizări: 14838

Organizatorii al Raliului Croației au anulat Proba 9 din cadrul cea de-a treia etapă a Campionatului Mondial de Raliuri în urma unui incident în care a fost implicat Oliver Solberg.

Pilotul de la Hyundai Motorsport a ieșit de pe șosea la 3,9 km în etapa inaugurală (Petruš Vrh, 23,76 km) a etapei de sâmbătă de la evenimentul de asfalt, pierzând partea din spate a mașinii la viteză mare. Hyundai Motorsport a confirmat că atât Oliver Solberg, cât și copilotul Elliott Edmondson sunt în regulă. Cei doi începuseră ziua stând pe poziția a cincea.

Raliul

Imaginile care circulă pe rețelele de socializare au arătat că i20 N al lui Oliver Solberg a luat foc după ce s-a oprit pe un mal de iarbă. Organizatorii au întrerupt inițial etapa după accidentul lui Solberg, doar Elfyn Evans, Esapekka Lappi, Thierry Neuville, Pierre-Louis Loubet și Gus Greensmith terminând proba. S-a cerut apoi anularea totală a etapei, ceea ce a dus la întârzierea cu 40 de minute a startului etapei 10.

Etapa s-a desfășurat în condiții uscate, deși drumul a prezentat porțiuni umede și și părți cu bălți. Solberg a optat pentru un mix de pneuri de ploaie și slick pentru bucla de dimineață. Ieșirea lui Oliver Solberg l-a urcat pe Evans pe locul cinci, în fața coechipierului său Takamoto Katsuta, aflat pe locul șase.

Raliul

Urmează alte informații.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Rally Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss