More

  Latest Posts

  WRC Raliul Croației: Proba 9 a fost anulată după accidentul violent al lui Solberg

  Organizatorii al Raliului Croației au anulat Proba 9 din cadrul cea de-a treia etapă a Campionatului Mondial de Raliuri în urma unui incident în care a fost implicat Oliver Solberg.

  Pilotul de la Hyundai Motorsport a ieșit de pe șosea la 3,9 km în etapa inaugurală (Petruš Vrh, 23,76 km) a etapei de sâmbătă de la evenimentul de asfalt, pierzând partea din spate a mașinii la viteză mare. Hyundai Motorsport a confirmat că atât Oliver Solberg, cât și copilotul Elliott Edmondson sunt în regulă. Cei doi începuseră ziua stând pe poziția a cincea.

  Raliul

  Imaginile care circulă pe rețelele de socializare au arătat că i20 N al lui Oliver Solberg a luat foc după ce s-a oprit pe un mal de iarbă. Organizatorii au întrerupt inițial etapa după accidentul lui Solberg, doar Elfyn Evans, Esapekka Lappi, Thierry Neuville, Pierre-Louis Loubet și Gus Greensmith terminând proba. S-a cerut apoi anularea totală a etapei, ceea ce a dus la întârzierea cu 40 de minute a startului etapei 10.

  Etapa s-a desfășurat în condiții uscate, deși drumul a prezentat porțiuni umede și și părți cu bălți. Solberg a optat pentru un mix de pneuri de ploaie și slick pentru bucla de dimineață. Ieșirea lui Oliver Solberg l-a urcat pe Evans pe locul cinci, în fața coechipierului său Takamoto Katsuta, aflat pe locul șase.

  Raliul

  Urmează alte informații.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Rally Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss