GP24 Media

LATEST POSTS

WRC Raliul Croației: Proba 9 a fost anulată după accidentul violent al lui Solberg

Raliul
Vizualizări: 13547

Organizatorii al Raliului Croației au anulat Proba 9 din cadrul cea de-a treia etapă a Campionatului Mondial de Raliuri în urma unui incident în care a fost implicat Oliver Solberg.

Pilotul de la Hyundai Motorsport a ieșit de pe șosea la 3,9 km în etapa inaugurală (Petruš Vrh, 23,76 km) a etapei de sâmbătă de la evenimentul de asfalt, pierzând partea din spate a mașinii la viteză mare. Hyundai Motorsport a confirmat că atât Oliver Solberg, cât și copilotul Elliott Edmondson sunt în regulă. Cei doi începuseră ziua stând pe poziția a cincea.

Raliul

Imaginile care circulă pe rețelele de socializare au arătat că i20 N al lui Oliver Solberg a luat foc după ce s-a oprit pe un mal de iarbă. Organizatorii au întrerupt inițial etapa după accidentul lui Solberg, doar Elfyn Evans, Esapekka Lappi, Thierry Neuville, Pierre-Louis Loubet și Gus Greensmith terminând proba. S-a cerut apoi anularea totală a etapei, ceea ce a dus la întârzierea cu 40 de minute a startului etapei 10.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Etapa s-a desfășurat în condiții uscate, deși drumul a prezentat porțiuni umede și și părți cu bălți. Solberg a optat pentru un mix de pneuri de ploaie și slick pentru bucla de dimineață. Ieșirea lui Oliver Solberg l-a urcat pe Evans pe locul cinci, în fața coechipierului său Takamoto Katsuta, aflat pe locul șase.

Raliul

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Urmează alte informații.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Rally Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES