More

  Latest Posts

  WRC Raliul Croației: Proba 9 a fost anulată după accidentul violent al lui Solberg

  Vizualizări: 2887

  Organizatorii al Raliului Croației au anulat Proba 9 din cadrul cea de-a treia etapă a Campionatului Mondial de Raliuri în urma unui incident în care a fost implicat Oliver Solberg.

  Pilotul de la Hyundai Motorsport a ieșit de pe șosea la 3,9 km în etapa inaugurală (Petruš Vrh, 23,76 km) a etapei de sâmbătă de la evenimentul de asfalt, pierzând partea din spate a mașinii la viteză mare. Hyundai Motorsport a confirmat că atât Oliver Solberg, cât și copilotul Elliott Edmondson sunt în regulă. Cei doi începuseră ziua stând pe poziția a cincea.

  Raliul

  Imaginile care circulă pe rețelele de socializare au arătat că i20 N al lui Oliver Solberg a luat foc după ce s-a oprit pe un mal de iarbă. Organizatorii au întrerupt inițial etapa după accidentul lui Solberg, doar Elfyn Evans, Esapekka Lappi, Thierry Neuville, Pierre-Louis Loubet și Gus Greensmith terminând proba. S-a cerut apoi anularea totală a etapei, ceea ce a dus la întârzierea cu 40 de minute a startului etapei 10.

  Etapa s-a desfășurat în condiții uscate, deși drumul a prezentat porțiuni umede și și părți cu bălți. Solberg a optat pentru un mix de pneuri de ploaie și slick pentru bucla de dimineață. Ieșirea lui Oliver Solberg l-a urcat pe Evans pe locul cinci, în fața coechipierului său Takamoto Katsuta, aflat pe locul șase.

  Raliul

  Urmează alte informații.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.
  Sursa: Motorsport Network
  Photocredit: Rally Fans Romania

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport Network

  Latest Posts

  Don't Miss