GP24 Media

LATEST POSTS

WRC Nicolas Ciamin nu exclude să părăsească raliurile pentru a viza cursele pe pistă

Vizualizări: 22313

Fără certitudinea unui program cu cel puțin șapte curse WRC3 în 2021, Nicolas Ciamin ar putea opta pentru schimbarea disciplinei: „Ar exista oferte”, spune el.

Sezonul s-a închis, așa că este timpul să ne gândim la următorul, pentru că WRC va începe în câteva săptămâni, cu Raliul Monte Carlo, programat în perioada 21-24 ianuarie. Nu este ușor să poți stabili programe cu mult timp în avans, mai ales în perioadele de dificultăți economice cauzate de pandemie și de toate incertitudinile aferente, iar printre piloții care se luptă în prezent pentru a avea o confirmare sigură, se află și tânărul Nicolas Ciamin.

2020-ul lui Ciamin
Clasa franceză 1998 a concurat în acest sezon, în principal, cu Citroen C3 R5 (înlocuit curând cu noul Rally2), cu excepția incursiunii în Legend Boucles à Bastogne, cu
BMW M3 E30. Cu mașina franceză s-a confruntat cu un program restricționat în WRC3, comparativ cu cele șase programări planificate inițial, obținând ca cel mai bun rezultat locul al doilea din categorie la Monte Carlo, apoi terminând al șaselea în Estonia și al nouălea la Rally Italia Sardegna.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Nu am avut niciun interes să concurez la ACI Rally Monza “”

Ciamin își propune acum să revină la WRC3 dacă totul merge bine. „În Monte Carlo și Sardinia nivelul de performanță a fost foarte înalt”, a explicat francezul despre 2020. „Trebuie să rulez pe pământ și să acumulez mai multă experiență, dar în Sardinia aveam o mai bună cunoaștere a terenului”, a continuat el, referindu-se la participarea sa anterioară la acest eveniment în 2017 și 2018.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pilotul a vizat apoi Raliul Ypres din Belgia, care a fost omis din cauza pandemiei (și ar fi fost prima lui șansă cu C3 R5 pe un asfalt real în acest 2020). Opțiunea următorului raliu a fost ACI Monza, dar Ciamin nu a fost interesat în mod deosebit de acesta.

„Nu am participat la campionat, așa că nu am văzut multe avantaje în cursele de la Monza. […] În cele din urmă, doar sâmbăta a fost într-adevăr o zi de raliu. Cu condițiile de la Monte Carlo, ar fi putut fi o oportunitate bună pentru a obține experiență, dar anumite condiții nu au fost ușor de prezis.”

Programul WRC la care spera Ciamin

Ciamin a dezvăluit că lucrează din greu pentru șapte evenimente ale Cupei Mondiale, începând cu Monte Carlo (deși recunoaște că nu a formalizat încă înregistrarea „ca de fiecare dată și așa cum face toată lumea … Vom vedea în ultimul moment.”), urmat de Croația („pe asfalt până acum am fost foarte eficient”), Portugalia, Sardinia, Estonia și Finlanda („cele două mitinguri preferate ale mele”), Marea Britanie și Spania. Dar dacă acest lucru nu poate fi realizat, Ciamin a aruncat bomba: „Dacă nu reușesc să organizez un program grozav ca acesta, cred că voi părăsi raliul și voi merge pe pistă”

 

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES