Latest Posts

WRC News: Gronholm revine, Ostberg trece la WRC 2 Pro

Vizualizări: 26979

Dublul campion mondial la raliuri, finlandezul Marcus Gronholm, va reveni ca și concurent, la mijlocul lunii februarie în runda a doua din WRC, Raliul Suediei pe o Toyota Yaris WRC privată. Momentan doar etapa din Suedia este confirmată, dar nu este exclus să il mai vedem și la alte curse.

Norvegianul Mads Ostberg face pasul la noua categorie WRC 2 Pro dedicată constructorilor cu modele R5. Lasat fără volan la sfârșitul sezonului, Mads a acceptat oferta celor de la Citroen și va reprezenta echipa franceză la bordul unui CItroen C3 R5, iar debutul său în sezonul 2019 va fi în etapa a doua, Suedia.

 

Foto-Autosport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss