More

  Latest Posts

  WRC Monte Carlo: Tanak isi adjudeca primele doua probe.

  Pilotul Hyundai, Ott Tanak, reușește să își adjudece primele doua probe speciale din prima etapa a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), fiind urmat de doua modele Toyota, pilotate de Kalle Rovanpera care termina pe poziția secunda și de Elfyn Evans.

  Prima proba speciala a fost în lungime de 20.58 km, speciala pe care Tanak a reușit să ocupe prima poziție cu un timp de 12 minute și 5 secunde, iar Rovanpera fiind mai lent decât acesta cu 3 secunde. Evans oprește cronometrul probei la +3.5 sec. În spatele liderului și la jumătate de secunda în spatele coechipierului sau, Evans.

  Ogier reușește cel de-al patrulea timp, la +3.6 sec în spatele lui Tanak, fiind urmat de Neuville, Dani Sordo și Greensmith care termina proba cu al șaptelea timp.

  Prima proba a fost una de coșmar pentru Teemu Suninen, acesta a avut parte de o ieșire în decor violenta spre finalul primei probe cu al sau Ford Fiesta WRC de la M-Sport.

  Tanak își mărește avansul la general după ce reușește să câștige și proba secunda.
  Saint-Maurice – Saint-Bonnet – 20.78 km a fost cea de-a doua proba speciala la Monte Carlo, aceasta a fost adjudecata de același Tanak care reușește să își mărească avansul la general la 3.3 secunde în fata poziției a doua, fiind ocupata la finalul zilei de Kalle Rovanpera, acesta terminând proba la +0.3 secunde diferență.

  Pe cea de-a treia poziție se regăsește Elfyn Evans, care este la +8.5 secunde în spatele pilotului de la Hyundai, Ott Tanak, după cele doua probe, acesta fiind mai lent cu 5 secunde decât liderul provizoriu de la general.

  Andreas Mikkelsen conduce la WRC2, având un avans de 8.9 secunde în fata lui Adrien Fourmaux după ziua de joi, câștigând fiecare cate o probă speciale. Eric Camilli se afla pe poziția a treia la general, cu un ecart de +38.7 secunde fata de liderul WRC2.

  [pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2021/01/WRC-MC-Results-after-2-Stages.pdf” title=”WRC MC Results after 2 Stages”]

  Sursa: Fanrally.ro

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss