Latest Posts

WRC: M-Sport păstrează pilotul Fourmaux pentru Raliul Portugaliei.

Vizualizări: 17139

Adrien Fourmaux va participa la Raliul Portugaliei, punând capăt sugestiilor că francezul ar putea fi lăsat pe bancă de M-Sport Ford pentru următoarea etapă din Campionatul Mondial de Raliuri, pe fondul unei evoluții slabe.

Organizatorii Raliului Portugaliei au publicat lista de înscrieri pentru evenimentul din 19-22 mai, care îl include pe Adrien Fourmaux într-unul dintre cele cinci M-Sport Ford Puma care vor aborda primul eveniment pe macadam al sezonului. Semnele de întrebare au înconjurat poziția lui Adrien Fourmaux în linia M-Sport Ford, după ce s-a accidentat în Raliul Croației de la sfârșitul săptămânii trecute, al treilea abandon consecutiv din tot atâtea evenimente din acest sezon.

Adrien Fourmaux a pierdut controlul mașinii sale Ford Puma Rally1 pe o porțiune umedă de asfalt pe a treia probă, ceea ce a dus la un accident violent în grădina unei proprietăți rezidențiale. Impactul a avariat șasiul mașinii sale M-Sport Ford Puma, excluzându-l din restul raliului. Într-un interviu acordat săptămâna aceasta pentru Dirtfish, directorul echipei M-Sport, Richard Millener, a dezvăluit că echipa se gândește potențial la opțiunile de aliniere a piloților pentru Portugalia în urma accidentului.

M-Sport

Millener a fost îngrijorat de recenta formă de pe asfalt a lui Adrien Fourmaux, după un accident grav în deschiderea sezonului de la Monte Carlo, dar a indicat că echipa își va susține tânărul pilot atunci când a fost întrebat de presă după accidentul din Croația. „Din statistici reiese clar că la probele de asfalt este locul unde face greșeli”, a declarat Millener presei după accidentul lui Fourmaux în Croația. „Este foarte supărat din cauza acestuia, deoarece a încercat cu adevărat din greu să aibă un raliu sensibil și curat”.

„Nu a avut nicio eroare până în acel moment și nu a forțat prea tare. Există câteva lucruri pe care le putem învăța cu toții despre cum să-l ajutăm să evite asta pe viitor, dar retrospectiva este un lucru minunat când ajungi în această poziție. Este pur și simplu complicat, dar vom lucra cu el și vom încerca să îl readucem pe drumul cel bun pentru Portugalia”.

Publicarea listei de înscrieri pentru Raliul Portugaliei confirmă un număr record de 12 mașini Rally1 pentru acest eveniment, care a fost ales de WRC pentru a marca cel de-al 50-lea sezon al său. O serie de activități speciale sunt planificate pentru a sărbători acest moment important.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

M-Sport

 

Săptămâna aceasta s-a anunțat că septuplul campion Sebastian Ogier va reveni în campionat pentru a doua probă din programul său part-time în WRC, preluând a treia Toyota GR Yaris condusă în Suedia și Croația de Esapekka Lappi. El se va alinia alături de colegii de echipă de la Toyota Gazoo Racing, Kalle Rovanpera, Elfyn Evans și Takamoto Katsuta.

Sebastien Ogier își va continua rivalitatea cu Sebastien Loeb, de nouă ori câștigător al titlului WRC, care se va alătura din nou echipei M-Sport după victoria obținută în fața lui Sebastien Ogier la revenirea sa în Monte Carlo. Francezul va pilota unul dintre cele cinci Ford-uri M-Sport, la care vor fi prezenți și Craig Breen, Gus Greensmith, Adrien Fourmaux și Pierre-Louis Loubet.

Hyundai Motorsport va alinia trei i20N-uri pentru Thierry Neuville, Ott Tanak și Dani Sordo, acesta din urmă fiind la primul său start din 2022 în cea de-a treia mașină lăsată liberă de Oliver Solberg. Săptămâna aceasta s-a anunțat că septuplul campion Sebastian Ogier va reveni în campionat pentru a doua probă din programul său part-time în WRC, preluând a treia Toyota GR Yaris condusă în Suedia și Croația de Esapekka Lappi. El se va alinia alături de colegii de echipă de la Toyota Gazoo Racing, Kalle Rovanpera, Elfyn Evans și Takamoto Katsuta.

Toyota

Sebastien Ogier își va continua rivalitatea cu Sebastien Loeb, de nouă ori câștigător al titlului WRC, care se va alătura echipei M-Sport Ford după victoria obținută în fața lui Sebastien Ogier la revenirea sa la Monte Carlo. Francezul va pilota unul dintre cele cinci Ford-uri M-Sport, la care vor fi prezenți și Craig Breen, Gus Greensmith, Adrien Fourmaux și Pierre-Louis Loubet. Hyundai Motorsport va alinia trei i20N-uri pentru Thierry Neuville, Ott Tanak și Dani Sordo, acesta din urmă fiind la primul său start din 2022 în cea de-a treia mașină lăsată liberă de Oliver Solberg.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Rally Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss