Latest Posts

WRC: Două noi etape pot intra în calendarul sezonului 2020

Vizualizări: 33356

Campionatul Mondial de Raliuri suferă din cauza COVID-19. Multe etape din 2020 au fost anulate, iar altele sunt pe muchie de cuțit. Dar totuși există șanse să vedem “nume noi” în acest sezon.

Primul ar fi Letonia. Aici se desfășoară Rally Liepaja, cursă ce tine de Campionatul European de Raliuri încă de la fuziunea cu IRC din 2013.

Probele de acolo sunt foarte rapide, iar macadamul de acolo este unul bun, specialele se aseamănă cu ceea ce vedem în Finlanda și Estonia.

Conducerea din WRC, cât și organizatorul etapei letone au confirmat faptul că sunt în discuții pentru a introduce acest eveniment în calendar. Totodată se discută ca Mondialul și Europeanul să se dispute laolaltă pe probe. Data in care se ține etapa în ERC este 14-16 August.

Alături de Letonia, mai poate veni încă o etapă nouă în acest an. Este vorba despre clasicul pe asfalt, Ypres Rally.

Organizatorii au confirmat că deja au pornit discuțiile cu FIA și au stabilită și o dată pentru desfășurare, primele 4 zile ale lunii Octombrie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ypres este unul dintre cele mai cunoscute raliuri de asfalt din lume, probele fiind unele foarte tehnice și înguste. Raliul a făcut parte, timp de mulți ani în Campionatul European, dar a mai fost prezent și în Tour European Rally, cât și în fostul IRC(Intercontinental Rally Challenge).

Foto-Facebook-Rally Liepaja

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss