More

  Latest Posts

  WRC: Două noi etape pot intra în calendarul sezonului 2020

  Campionatul Mondial de Raliuri suferă din cauza COVID-19. Multe etape din 2020 au fost anulate, iar altele sunt pe muchie de cuțit. Dar totuși există șanse să vedem “nume noi” în acest sezon.

  Primul ar fi Letonia. Aici se desfășoară Rally Liepaja, cursă ce tine de Campionatul European de Raliuri încă de la fuziunea cu IRC din 2013.

  Probele de acolo sunt foarte rapide, iar macadamul de acolo este unul bun, specialele se aseamănă cu ceea ce vedem în Finlanda și Estonia.

  Conducerea din WRC, cât și organizatorul etapei letone au confirmat faptul că sunt în discuții pentru a introduce acest eveniment în calendar. Totodată se discută ca Mondialul și Europeanul să se dispute laolaltă pe probe. Data in care se ține etapa în ERC este 14-16 August.

  Alături de Letonia, mai poate veni încă o etapă nouă în acest an. Este vorba despre clasicul pe asfalt, Ypres Rally.

  Organizatorii au confirmat că deja au pornit discuțiile cu FIA și au stabilită și o dată pentru desfășurare, primele 4 zile ale lunii Octombrie.

  Ypres este unul dintre cele mai cunoscute raliuri de asfalt din lume, probele fiind unele foarte tehnice și înguste. Raliul a făcut parte, timp de mulți ani în Campionatul European, dar a mai fost prezent și în Tour European Rally, cât și în fostul IRC(Intercontinental Rally Challenge).

  Foto-Facebook-Rally Liepaja

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss