More

  Latest Posts

  WRC: Breen obține ieșirea cu Hyundai la Rally Finlanda.

  Craig Breen va conduce cel de-al treilea Hyundai Motorsport i20 Coupe WRC pe Raliul Finlandei 2020, sub rezerva evenimentului care urmează, alături de Thierry Neuville și Ott Tänak.

  Evenimentul finlandez este încă planificat să aibă loc în primul weekend din august, deși acest lucru s-ar putea schimba încă din cauza pandemiei COVID-19 în curs. Irlandezul Breen a fost confirmat că va face a doua sa apariție la WRC din acest an, după ce a concurat la Rally Suedia, unde a ocupat locul șapte în general.

  2020 va fi cea de-a doua apariție pentru echipei sale la Rally Finland, după ce a concurat anul trecut la evenimentul de macadam de mare viteză, unde a terminat din nou solid – tot pe locul șapte. Campionatul Mondial de Raliuri FIA a fost afectat grav de criza corona virusului – întoarcerea planificată a Raliului Kenia a fost amânată săptămâna trecută până în 2021, în ciuda celor mai bune eforturi ale organizatorilor de a încerca să-i pună în scenă în acest an.

  Raliul Portugaliei a fost anulat în totalitate, în timp ce evenimentele din Italia și Argentina au fost amânate și Rally Noua Zeelandă ar putea fi afectat și de criză. Raliul Finlandei va avea loc în perioada 6-9 august.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss