Latest Posts

WRC: Breen obține ieșirea cu Hyundai la Rally Finlanda.

Vizualizări: 21425

Craig Breen va conduce cel de-al treilea Hyundai Motorsport i20 Coupe WRC pe Raliul Finlandei 2020, sub rezerva evenimentului care urmează, alături de Thierry Neuville și Ott Tänak.

Evenimentul finlandez este încă planificat să aibă loc în primul weekend din august, deși acest lucru s-ar putea schimba încă din cauza pandemiei COVID-19 în curs. Irlandezul Breen a fost confirmat că va face a doua sa apariție la WRC din acest an, după ce a concurat la Rally Suedia, unde a ocupat locul șapte în general.

WRC: Breen obține ieșirea cu Hyundai la Rally Finlanda.

2020 va fi cea de-a doua apariție pentru echipei sale la Rally Finland, după ce a concurat anul trecut la evenimentul de macadam de mare viteză, unde a terminat din nou solid – tot pe locul șapte. Campionatul Mondial de Raliuri FIA a fost afectat grav de criza corona virusului – întoarcerea planificată a Raliului Kenia a fost amânată săptămâna trecută până în 2021, în ciuda celor mai bune eforturi ale organizatorilor de a încerca să-i pună în scenă în acest an.

Raliul Portugaliei a fost anulat în totalitate, în timp ce evenimentele din Italia și Argentina au fost amânate și Rally Noua Zeelandă ar putea fi afectat și de criză. Raliul Finlandei va avea loc în perioada 6-9 august.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss