Latest Posts

W Series își lansează un campionat digital

Vizualizări: 11717

W Series, singurul campionat de monoposturi dedicat exclusiv femeilor, își lansează un campionat digital.

La start vor fi prezente toate cele 18 pretendente din 2020 plus câteva invitate speciale. Nume precum Jamie Chadwick, Alice Powell, Beistke Visser, Abbie Eaton sunt așteptate la start.

Jocul folosit va fi Iracing, iar concurentele vor rula pe monoposturi Tatuus Formula Renault 2.0 ce se aseamănă cu monopostul din realitate. Ca totul să fie autentic, piloții vor avea același livery-uri ca în realitate.

Per etapă vor fi câte 3 curse și vor varia ca lungime, dar și ca număr de tururi. Va fi și sesiune de calificări, la restul curselor din etapa vom avea grilă inversată. Punctele se vor acorda la fiecare cursă, iar la finalul etapei, cea care are cele mai multe puncte va fi declarată câștigătoare.

“Cum în lume nu se pot ține curse din cauza COVID-19, am decis ca W Series să debuteze în lumea Esports. Sunt extrem de impresionată de câtă muncă a fost depusă de echipa noastră împreună cu partenerii noștri într-un timp record și sunt convinsă că piloții noștri vor avea o provocare dificilă, dar și spectaculoasă la orizont. Fanii seriei vor putea vedea cursele live în mediul online pe diverse platforme.”-Catherine Bond Muir, CEO W Series.

Calendarul campionatului virtual arată așa:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

W Series își lansează un campionat digital

Cursele se pot vedea live pe canalele de Youtube și Twitch ale campionatului, cât și pe Facebook.

Foto-Facebook-W Series

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss