GP24 Media

LATEST POSTS

VR46 încă progresează în acordul „foarte lent” cu Aramco MotoGP

VR46
Vizualizări: 13999

Șeful echipei VR46, Pablo Nieto, spune că echipa MotoGP face progrese cu sponsorizarea Aramco pentru 2022, dar „lucrurile merg foarte, foarte încet”.

Valentino Rossi își va aduce echipa VR46 în MotoGP cu normă întreagă din 2022 și va pune în evidență motociclete Ducati pentru Luca Marini și Marco Bezzecchi.

Dar geneza ținutei în clasa premieră a fost afectată de controverse legate de sponsorizare, care a fost anunțată inițial în aprilie ca fiind gigantul petrolier din Arabia Saudită Aramco – lucru care a fost anunțat de Tanal Entertainment.

Cu toate acestea, Aramco a emis două declarații către Motorsport.com de atunci, negând orice implicare cu VR46 și Tanal Entertainment – ​​CEO-ul companiei spunând astfel în timpul întâlnirilor de la TT olandez din iunie.

Întrebat de Motorsport.com în weekendul Marelui Premiu de la Emilia Romagna, care a fost cea mai recentă situație în ceea ce privește înțelegerea VR46 cu Aramco, Nieto a spus: „După cum știți, am încheiat în trecut acest acord cu Aramco.

„Lucrurile merg foarte, foarte încet, dar suntem pe drum.

„Acesta este cel mai important lucru, trebuie să continuăm să lucrăm și momentan ceea ce vă pot spune este că lucrăm la asta.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Sunt unele întârzieri, dar suntem pe drum și încă lucrăm.”

VR46 încă progresează în acordul „foarte lent” cu Aramco MotoGP

VR46 nu a făcut încă niciun anunț oficial cu privire la semnarea lui Bezzecchi de la Moto2 și a evitat în mod deliberat să facă vreo declarație weekendul trecut pentru a menține atenția asupra ultimei ieșiri a lui Rossi în MotoGP în Italia.

„Suntem încântați pentru că până la urmă venim cu propria noastră echipă complet de la zero”, a adăugat Nieto.

„Începem un proiect foarte, foarte frumos. După cum știe toată lumea, îi cunoaștem deja pe piloţi, dar acest weekend este un weekend important pentru noi, pentru familie, pentru că este weekendul lui Valentino.

„Așadar, nu vrem să spunem nimic despre acea line de motocicliști din 2022.

„Dar toată lumea știe despre piloții care vor fi în MotoGP și Moto2.

„Trebuie să învățăm să ne îmbunătățim, pentru că este o nouă provocare pentru noi. Dar cred că avem un sprijin foarte bun din partea Ducati, venim aici pentru a face lucruri foarte bune.”

Mai multe ştiri despre Campionatul mondial de MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES