GP24 Media

LATEST POSTS

VLN, prima cursă. Live Stream -Video-

Vizualizări: 21914

Cu cea de-a 65-a ediție a ADAC Westfalenfahrt, luminile de pornire pentru seria VLN vor fi schimbate în verde în această sâmbătă (23 martie). Lista de intrări pentru această primă rundă la legendarul Nordschleife este foarte impresionantă. Cele mai populare serii de bază din Europa promite să ofere acțiuni uluitoare și un domeniu proeminent de șoferi. Fie că este vorba despre clasele mai mari sau mai mici, va fi tare și colorat.

Programa: ?
Începeți formarea începând cu grupa 1 la 13:10, grupa 2 începe la 13:12 și începe grupa 3 la 13:14. Cursa începe de la ora 13:30. Bucurați-vă!

Urmați acest eveniment live în direct pe canalul VLN pe YouTube VLN:

YouTube video

  • Photocredit: VLN Facebook

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES