GP24 Media

LATEST POSTS

Valentino Rossi va lua o decizie în prvința continuării colaborării cu Petronas SRT după pauza de vară

Vizualizări: 13944

Acum câteva zile, Valentino Rossi a fost prezentat în mod oficial în postura de pilot al echipei Petronas SRT. Italianul a semnat un contract valabil doar pentru 2021, cu opțiunea de prelungire și pentru sezonul viitor.

Totodată, Rossi a admis faptul că va lua o decizie în privința continuării carierei sportive după pauza de vară. Momentan, italianul se va concentra pe adaptarea la noua sa motocicletă. Valentino Rossi va concura în 2021 alături de Franco Morbidelli.

“Momentan totul merge foarte bine. Voi lua o decizie privind viitorul meu după câteva curse. Cel mai probabil, decizia finală o voi anunța imediat după pauza de vară.” a declarat Valentino Rossi atunci când a fost întrebat de decizia privind prelungirea contractului său.

În vârstă de 42 de ani, Valentino Rossi va concura pentru al 22-lea sezon consecutiv la clasa regină. Italianul a debutat la MotoGP în 2000, alături de Nastro Azzurro Honda. Doi ani mai târziu, Rossi a făcut pasul spre Repsol Honda. După alte două sezoane, italianul a început legendarul parteneriat cu Yamaha, echipă alături de care a concurat între 2004 și 2010 și între 2013 și 2020. Între cele două mandate cu echipa din Iwata, Rossi a avut două sezoane dezamăgitoare alături de Ducati, în 2011 și 2012.

Valentino Rossi va debuta cu noua sa echipă, Petronas SRT, la sfârșitul acestei luni, atunci când este programat Marele Premiu al Qatarului, programat să se desfășoare în 28 martie.

Sursa: Petronas SRT
Photocredit: Petronas SRT
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES