More

  Latest Posts

  Valentino Rossi se declară mulțumit de noua motocicletă Yamaha

  Valentino Rossi a fost unul dintre piloții cei mai urmăriți în cadrul testului din Qatar. Aflat la prima întâlnire cu noua motocicletă Yamaha, dar și cu noua sa echipă, Petronas SRT, italianul a mers într-un ritm mai bun decât cel etalat anul trecut.

  Deși s-a clasat pe 11 în clasamentul cumulat al celor cinci zile de teste, Rossi rămâne optimist față de noul sezon ce stă să înceapă peste două săptămâni în Qatar. Italianul a avut o primă impresie pozitivă față de noua sa motocicletă Yamaha, dar și față de noua sa, Petronas SRT.

  “Am pierdut o zi din cauza furtunii de nisip, dar per total am făcut pași importanți. Mai trebuie să vedem cum stăm cu simularea de cursă, în rest, totul a decurs foarte bine, mai ales în ultimele două zile. Am reușit să îmbunătățim substanțial motocicleta și aderența.” a declarat Rossi.

  Valentino Rossi a încheiat testele din Qatar pe 11, la opt zecimi în spatele referinței semnate de Jack Miller și la jumătate de secundă în spatele coechipierului său de la Petronas SRT, Franco Morbidelli.

  “Pot pilot mai bine. Am fost mai rapid ca anul trecut. Totodată, atmosfera din cadrul echipei este extraordinară, iar acest lucru mă face fericit. Problema majoră e dată de faptul că mulți piloți și multe motociclete sunt foarte rapide. Vom încerca să fim acolo.” a concluzionat italianul.

  Cu Valentino Rossi și noua sa motocicletă Yamaha a echipei Petronas SRT ne vom întâlni peste două săptămâni, atunci când este programat primul grand prix din acest sezon, tot în Qatar.

   

  Sursa: Crash.net

  Photocredit: Petronas SRT


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss