GP24 Media

LATEST POSTS

Valentino Rossi se declară mulțumit de noua motocicletă Yamaha

valentino rossi
Vizualizări: 10614

Valentino Rossi a fost unul dintre piloții cei mai urmăriți în cadrul testului din Qatar. Aflat la prima întâlnire cu noua motocicletă Yamaha, dar și cu noua sa echipă, Petronas SRT, italianul a mers într-un ritm mai bun decât cel etalat anul trecut.

Deși s-a clasat pe 11 în clasamentul cumulat al celor cinci zile de teste, Rossi rămâne optimist față de noul sezon ce stă să înceapă peste două săptămâni în Qatar. Italianul a avut o primă impresie pozitivă față de noua sa motocicletă Yamaha, dar și față de noua sa, Petronas SRT.

“Am pierdut o zi din cauza furtunii de nisip, dar per total am făcut pași importanți. Mai trebuie să vedem cum stăm cu simularea de cursă, în rest, totul a decurs foarte bine, mai ales în ultimele două zile. Am reușit să îmbunătățim substanțial motocicleta și aderența.” a declarat Rossi.

Valentino Rossi a încheiat testele din Qatar pe 11, la opt zecimi în spatele referinței semnate de Jack Miller și la jumătate de secundă în spatele coechipierului său de la Petronas SRT, Franco Morbidelli.

“Pot pilot mai bine. Am fost mai rapid ca anul trecut. Totodată, atmosfera din cadrul echipei este extraordinară, iar acest lucru mă face fericit. Problema majoră e dată de faptul că mulți piloți și multe motociclete sunt foarte rapide. Vom încerca să fim acolo.” a concluzionat italianul.

Cu Valentino Rossi și noua sa motocicletă Yamaha a echipei Petronas SRT ne vom întâlni peste două săptămâni, atunci când este programat primul grand prix din acest sezon, tot în Qatar.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa: Crash.net
Photocredit: Petronas SRT
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES