More

  Latest Posts

  Valentino Rossi, nemulțumit la prima vedere de motorul Yamaha de anul viitor

   

  După dezastrul din Marele Premiu al Aragonului, Valentino Rossi a declarat ca a testat o versiune a motorului Yamaha pentru sezonul 2019. Din păcate, “Doctorul” spune ca motorul este foarte asemănător cu cel din prezent, care a creat probleme întregii echipe în sezonul actual.

  Totuși, Rossi a subliniat faptul ca nu a încercat nicio alta componenta a motocicletei de 2019, exceptând motorul, la care speră și crede ca vor fi aduse îmbunătățiri. Întrebat despre ce și-ar dori de la motocicleta de anul viitor, Valentino a declarat ca singurul lucru pe care îl poate face el este sa evidențieze problemele existente, restul rămânând pe seama celor de la Yamaha.

  Un aspect ce îl nemulțumește pe multiplul campion mondial este legătura dintre pneuri și motocicletă, în special pneul spate. Asemeni coechipierului Maverick Vinales, care a declarat ca așteptările și motivația sa sunt sub nivelul mării din cauza problemelor grupării japoneze, Rossi admite și el ca este greu sa concureze in acest sfârșit de an cu același entuziasm ridicat, deoarece motocicleta suferă din punct de vedere tehnic de mai bine de un an.

   

  Foto – Yamaha Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss