GP24 Media

LATEST POSTS

Valentino Rossi, nemulțumit la prima vedere de motorul Yamaha de anul viitor

Vizualizări: 10921

 

După dezastrul din Marele Premiu al Aragonului, Valentino Rossi a declarat ca a testat o versiune a motorului Yamaha pentru sezonul 2019. Din păcate, “Doctorul” spune ca motorul este foarte asemănător cu cel din prezent, care a creat probleme întregii echipe în sezonul actual.

Totuși, Rossi a subliniat faptul ca nu a încercat nicio alta componenta a motocicletei de 2019, exceptând motorul, la care speră și crede ca vor fi aduse îmbunătățiri. Întrebat despre ce și-ar dori de la motocicleta de anul viitor, Valentino a declarat ca singurul lucru pe care îl poate face el este sa evidențieze problemele existente, restul rămânând pe seama celor de la Yamaha.

Un aspect ce îl nemulțumește pe multiplul campion mondial este legătura dintre pneuri și motocicletă, în special pneul spate. Asemeni coechipierului Maverick Vinales, care a declarat ca așteptările și motivația sa sunt sub nivelul mării din cauza problemelor grupării japoneze, Rossi admite și el ca este greu sa concureze in acest sfârșit de an cu același entuziasm ridicat, deoarece motocicleta suferă din punct de vedere tehnic de mai bine de un an.

 

Foto – Yamaha Racing

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES