Latest Posts

Valentino Rossi, încântat să facă parte din echipa Petronas SRT

Vizualizări: 10491

 

Aflat la al 22-lea sezon la clasa regină în motomondial, Valentino Rossi se află în fața unei noi provocări. După opt sezoane petrecute alături de echipa de uzină Yamaha, Rossi va face pasul spre un alt challenge, Petronas SRT Yamaha.

Pentru moment, italianul are un contract valabil doar pentru 2021 cu echipa malaeziană, cu opțiunea de prelungire pe încă unul, dacă rezultatele vor fi de partea sa. Anul trecut, Rossi a avut parte de cel mai modest sezon din carieră, la finele căruia s-a clasat abia pe locul 15 în clasamentul piloților.

“Sunt foarte motivat și bucuros că fac parte din echipa Petronas Yamaha Sepang Racing Team. Sunt încântat de noua motocicletă pusă la dispoziție pentru acest an și îmi plac mult cum sunt noile culori ale motocicletei. Arată grozav!” a declarat Valentino Rossi cu prilejul lansării echipei Petronas SRT Yamaha.

Valentino Rossi a debutat la clasa regină a MotoGP-ului în 2000. Între 2001 și 2005, italianul a obținut cinci titluri mondiale consecutive alături de Honda și Yamaha, dublate ulterior de titlurile din 2008 și 2009, cu Yamaha.
În 2021, Valentino Rossi va face parte din echipa Petronas SRT Yamaha. Alături de legendarul pilot italian va face parte Franco Morbidelli, unul dintre piloții intens promovați de Rossi în trecut în cadrul academiei VR46.
Noul sezon din MotoGP va începe cu tradiționala cursă în nocturnă de la Losail, organizată în acest an în data de 28 martie.
Sursa: Petronas SRT
Photocredit: Petronas SRT
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Petronas SRT

Latest Posts

Don't Miss