More

  Latest Posts

  Un nou președinte pentru FIA.

  Mohammed Ben Sulayem a fost ales în fruntea Federației Internaționale a Automobilului (FIA), înlocuindu-l pe Jean Todt, cel care a fost președinte în ultimii 12 ani.

  Sulayem a obținut 61,6% dintre voturi, învingându-l pe Graham Stoker. Acesta din urmă se afla la conducerea FIA din 2009, din postura de președinte delegat pentru sport al forului.

  FIA

  Mohammed Ben Sulayem este fost pilot de raliuri, cu multiple titluri în Orientul Mijlociu și cu participări chiar și în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). În ultimul deceniu s-a aflat la conducerea motorsportului din Emiratele Arabe Unite, reușind să transforme federația locală într-un adevărat pol de putere la nivel mondial.

  Succesul lui Mohammed Ben Sulayem este cu atât mai răsunător cu cât acesta este primul președinte arab din istorie. Viitorul mandat se așteaptă a fi unul inovator, de susținere a țărilor emergente, a tinerilor și al reducerii costurilor de participare la competițiile de automobilism.

  Mai multe știri despre Motorsport găsiți AICI.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss