GP24 Media

LATEST POSTS

Un nou președinte pentru FIA.

Formula 1
Vizualizări: 23647

Mohammed Ben Sulayem a fost ales în fruntea Federației Internaționale a Automobilului (FIA), înlocuindu-l pe Jean Todt, cel care a fost președinte în ultimii 12 ani.

Sulayem a obținut 61,6% dintre voturi, învingându-l pe Graham Stoker. Acesta din urmă se afla la conducerea FIA din 2009, din postura de președinte delegat pentru sport al forului.

FIA

Mohammed Ben Sulayem este fost pilot de raliuri, cu multiple titluri în Orientul Mijlociu și cu participări chiar și în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). În ultimul deceniu s-a aflat la conducerea motorsportului din Emiratele Arabe Unite, reușind să transforme federația locală într-un adevărat pol de putere la nivel mondial.

Succesul lui Mohammed Ben Sulayem este cu atât mai răsunător cu cât acesta este primul președinte arab din istorie. Viitorul mandat se așteaptă a fi unul inovator, de susținere a țărilor emergente, a tinerilor și al reducerii costurilor de participare la competițiile de automobilism.

Mai multe știri despre Motorsport găsiți AICI.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES