Latest Posts

Dominic Marcu și Tesla Model S Plaid la Cupa Reșița

Vizualizări: 2606

Reșița, 5-7 iulie – În acest weekend, Dominic Marcu și Tesla Model S Plaid vor lua startul în Campionatul Național de Viteză în Coastă – Cupa Reșița.

Evenimentul va avea loc pe traseul de pe Valea Domanului, o locație legendară a coastei românești, un traseu de 4.75 kilometri, la start fiind înscriși 50 de piloți.

După ce la Harghita a participat cu Tesla Model 3 Performance, Dominic revine la volanul noii sale mașini de curse, Tesla Model S Plaid, o rachetă electrică de 1020 cai putere.

Dominic Marcu

“Vă aștept în număr cât mai mare să ne fiți alături! Vă mulțumesc pentru susținerea numeroasă. Sunt bucuros să revin la Reșița, este un loc unde simt susținerea publicului și mă bucur de atmosfera de aici” a declarat Dominic Marcu.

Având ca target în acest weekend acomodarea cu noul material de concurs și să se bucure de plăcerea pilotajului noii mașini, Dominic este pregătit pentru provocările de la Reșița.

În parcul de service, Dominic îi așteaptă pe spectatori cu surprize de la partenerii săi Bergenbier Fără Alcool, Pringles, Hama, dar și cu și jocuri interactive.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Dominic Marcu

Participarea sa este susținută de George – primul banking inteligent din România, o inovație BCR, BCR Leasing, E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, Hama Romania, Pringles, Duracell, Tecnet, AutoChelu, Unplugged Performance, Plus Autotrade, Thor prin Edotec și Ministerul Mediului.

Pentru a urmări evoluțiile lui Dominic Marcu, vizitați site-ul oficial www.dominicmarcu.ro sau urmăriți-l pe rețelele de socializare:

Vă mulțumim pentru susținere și vă așteptăm la Cupa Reșița pentru un spectacol de neuitat!

Dominic Marcu

  • Mai multe știri despre Campionatului Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Dominic Marcu
Photocredit: Flavius Croitoriu
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Dominic Marcu

Latest Posts

Don't Miss