GP24 Media

LATEST POSTS

Turul de vineri: O joacă de copii pentru Mikkelsen

Vizualizări: 10463

Andreas Mikkelsen a emanat dominație de la început până la final și a construit o poziție lejeră de conducere la categoria WRC 3 vineri la ACI Rally Monza. La prima sa ieșire competitivă la campionatul mondial (de când a participat la Wales Rally GB în 2019), norvegianul a fost rapid din start. Precipitațiile nemiloase au dus la condiții alunecoase, care au părut să îl favorizeze pe starul Skoda Fabia Rally2.

A ocupat locul trei în clasamentul general și a obținut un avantaj uriaș de 52,5s în fața celui mai apropiat coechipier, Emil Lindholm în WRC 3. A ocupat poziția a șaptea la general. Lindholm avea mult mai puțin spațiu de respirație decât liderul raliului. Avantajul său față de Oliver Solberg, clasat pe locul trei, a fost de numai 1,2s, iar tânărul pilot Skoda s-a străduit din greu să compenseze o întârziere din ziua deschiderii.

Jari Huttunen, plin de speranță la titlu, a fost cu 13,1s în urmă în Hyundai-ul său i20 R5. După cum arată rezultatele actuale, poziția sa ar fi suficientă pentru a obține coroana campionatului, dar se pot întâmpla multe de acum și până în ziua de duminică. Pilotul Fabia, Kajetan Kajetanowicz a făcut tot posibilul să-l țină pe Huttunen aproape, dar nu a putut rămâne decât la 22,9s de finlandez. Liderul campionatului, Marco Bulacia, a completat primii șase în Citroën-ul său C3 R5, dar a fost cu 2m08,1s în urma ritmului necesar pentru o poziție de conducere.

Tinerii de la Hyundai, Josh McErlean și Gregoire Munster au fost al șaptelea și, respectiv, al optulea, după o zi plină de provocări la Cathedral of Speed.

Umberto Scandola a avut o zi demnă de uitat, după ce o problemă mecanică l-a forțat să se retragă înainte de începerea primei etape, în timp ce Yohan Rossel a pierdut peste nouă minute cu o defecțiune la roata din spate pe SS2.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES