More

  Latest Posts

  Turul de vineri: O joacă de copii pentru Mikkelsen

  Andreas Mikkelsen a emanat dominație de la început până la final și a construit o poziție lejeră de conducere la categoria WRC 3 vineri la ACI Rally Monza. La prima sa ieșire competitivă la campionatul mondial (de când a participat la Wales Rally GB în 2019), norvegianul a fost rapid din start. Precipitațiile nemiloase au dus la condiții alunecoase, care au părut să îl favorizeze pe starul Skoda Fabia Rally2.

  A ocupat locul trei în clasamentul general și a obținut un avantaj uriaș de 52,5s în fața celui mai apropiat coechipier, Emil Lindholm în WRC 3. A ocupat poziția a șaptea la general. Lindholm avea mult mai puțin spațiu de respirație decât liderul raliului. Avantajul său față de Oliver Solberg, clasat pe locul trei, a fost de numai 1,2s, iar tânărul pilot Skoda s-a străduit din greu să compenseze o întârziere din ziua deschiderii.

  Jari Huttunen, plin de speranță la titlu, a fost cu 13,1s în urmă în Hyundai-ul său i20 R5. După cum arată rezultatele actuale, poziția sa ar fi suficientă pentru a obține coroana campionatului, dar se pot întâmpla multe de acum și până în ziua de duminică. Pilotul Fabia, Kajetan Kajetanowicz a făcut tot posibilul să-l țină pe Huttunen aproape, dar nu a putut rămâne decât la 22,9s de finlandez. Liderul campionatului, Marco Bulacia, a completat primii șase în Citroën-ul său C3 R5, dar a fost cu 2m08,1s în urma ritmului necesar pentru o poziție de conducere.

  Tinerii de la Hyundai, Josh McErlean și Gregoire Munster au fost al șaptelea și, respectiv, al optulea, după o zi plină de provocări la Cathedral of Speed.

  Umberto Scandola a avut o zi demnă de uitat, după ce o problemă mecanică l-a forțat să se retragă înainte de începerea primei etape, în timp ce Yohan Rossel a pierdut peste nouă minute cu o defecțiune la roata din spate pe SS2.

   

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss