Latest Posts

Trei BMW M6 GT3 pentru Walkenhorst Motorsport

Vizualizări: 31794

Walkenhorst Motorsport va continua în 2021 cu piloții Christian Krognes și David Pittard în VLN Nürburgring Endurance Series. Campionii Rowe Speed-Trophäe sunt primii care vor fi confirmați cu echipa, care va înscrie un total de trei BMW M6 GT3.

Krognes intră în al șaselea sezon cu echipa BMW de când s-a alăturat în 2016, în timp ce 2021 va fi al patrulea sezon al lui Pittard, de la debutul său. Împărțind un BMW M6 GT3 # 34, duo-ul a fost încoronat campionul Rowe Speed-Trophäe din 2020 și este responsabil pentru două dintre cele trei victorii ale lui Walkenhorst în Nordschleife. Norvegianul a făcut, de asemenea, parte din cel mai mare succes de până acum al lui Walkenhorst: câștigarea celor 24 de ore de la Spa din 2018.

De asemenea, înapoi pentru și mai multă acțiune este Yokohama. Producătorul japonez de anvelope a semnat un acord de mai mulți ani cu Walkenhorst Motorsport, continuând un parteneriat care a început în 2018 și a dus la două victorii în cursă și la recordul de tururi actual stabilit în 2018.

Henry Walkenhorst, proprietarul echipei: „Ultimii trei ani au arătat cât de mare este potențialul și rezultatele strânsei cooperări dintre Yokohama și Walkenhorst. Suntem foarte încântați să anunțăm contractul nostru de mai mulți ani cu Yokohama Rubber, care acoperă și lansarea succesorului M6 GT3. Cu toții așteptăm cu nerăbdare să obținem rezultate excelente.”

Trei BMW M6 GT3 pentru Walkenhorst Motorsport

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Walkenhorst Motorsport
Photocredit: Walkenhorst Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Walkenhorst Motorsport

Latest Posts

Don't Miss