More

  Latest Posts

  Trei BMW M6 GT3 pentru Walkenhorst Motorsport

  Walkenhorst Motorsport va continua în 2021 cu piloții Christian Krognes și David Pittard în VLN Nürburgring Endurance Series. Campionii Rowe Speed-Trophäe sunt primii care vor fi confirmați cu echipa, care va înscrie un total de trei BMW M6 GT3.

  Krognes intră în al șaselea sezon cu echipa BMW de când s-a alăturat în 2016, în timp ce 2021 va fi al patrulea sezon al lui Pittard, de la debutul său. Împărțind un BMW M6 GT3 # 34, duo-ul a fost încoronat campionul Rowe Speed-Trophäe din 2020 și este responsabil pentru două dintre cele trei victorii ale lui Walkenhorst în Nordschleife. Norvegianul a făcut, de asemenea, parte din cel mai mare succes de până acum al lui Walkenhorst: câștigarea celor 24 de ore de la Spa din 2018.

  De asemenea, înapoi pentru și mai multă acțiune este Yokohama. Producătorul japonez de anvelope a semnat un acord de mai mulți ani cu Walkenhorst Motorsport, continuând un parteneriat care a început în 2018 și a dus la două victorii în cursă și la recordul de tururi actual stabilit în 2018.

  Henry Walkenhorst, proprietarul echipei: „Ultimii trei ani au arătat cât de mare este potențialul și rezultatele strânsei cooperări dintre Yokohama și Walkenhorst. Suntem foarte încântați să anunțăm contractul nostru de mai mulți ani cu Yokohama Rubber, care acoperă și lansarea succesorului M6 GT3. Cu toții așteptăm cu nerăbdare să obținem rezultate excelente.”

   

  Sursa: Walkenhorst Motorsport

  Photocredit: Walkenhorst Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss