Latest Posts

Toyota va lipsi de la Nurburgring 24 în acest an

Vizualizări: 16529

Toyota Gazoo Racing a decis ca în acest an să renunțe la participarea în cursa de 24 de ore de pe Nurburgring Nordschleife.

Echipa a fost o prezență constantă timp de 13 ani la această cursă, iar în 2020 urmau să concureze cu un Lexus LC, line-up-ul piloților fiind unul 100% japonez. Cauza principală a acestei retragerii temporare este COVID-19, dar anul viitor au anunțat că vor fi prezenți la start.

Akio Toyoda, președintele Toyota: “În ultimii 13 ani, an de an, eu și echipa am reușit să aducem cele mai noi inovații pentru anduranță. Din păcate în acest an, nu putem face asta și sunt foarte dezamăgit. Noi am ales să nu participăm în acest an. Totuși, toată lumea de la ingineri, mecanici, piloți, sponsori vor încerca să aducă în continuare cele mai noi inovații pentru viitor. Eu sper că fanii noștri înțeleg situația și ne vor urmări, dar și susține în continuare.”

Foto-Motorsport.com

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss