Latest Posts

Toyota întrerupe dezvoltarea noului model Yaris WRC

Vizualizări: 21976

Japonezii de la Toyota au decis să întrerupă dezvoltarea noului model Yaris WRC pentru 2022 din cauza COVID-19.

Aceștia vor rula în 2021 tot cu modelul actual Yaris WRC. Noul model are la baza versiunea de serie Yaris GR Sport.

Conform celor de la Dirtfish.com, Toyota urmează în această săptămână să prezinte viitorul echipei pentru următorul sezon în care va folosi actualul Yaris.

Astfel, mașina de teste va fi adaptată la noile reguli din 2022, mai exact modelul trebuie să fie hybrid.

In acest moment, Toyota Gazoo Racing conduce clasamentul general la echipe, cât și la piloți. Aceasta nu este prima “oprire forțată” pentru Toyota. În mai au anunțat că nu vor participa la cursa de 24 de ore de pe Nurburgring în 2020.

Foto-Dirtfish.com

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss