More

  Latest Posts

  Toyota Gazoo Racing World Rally Team a fost la Salonul Auto de la Tokyo pentru a își promova campania din 2020

  Echipa TOYOTA GAZOO Racing World Rally își lansează campania 2020 la Salonul Auto de la Tokyo (10-12 ianuarie), cu noua linie de piloți a lui Sébastien Ogier / Julien Ingrassia, Elfyn Evans / Scott Martin și Kalle Rovanperä / Jonne Halttunen s-a prezentat împreună cu Toyota Yaris WRC în fața multor fani japonezi.

  Este prima dată când echipa își începe anul în Japonia, lansând un sezon care se va încheia în noiembrie cu prima rundă a Campionatului Mondial de Raliuri FIA din țară încă din 2010. Apariția la Salonul Auto de la Tokyo coincide și cu premiera mondială la show, al noului GR Yaris, care încorporează tehnologia și cunoștințele obținute în urma concurenței în WRC.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Echipa TOYOTA GAZOO Racing World Rally intră în cel de-al patrulea an de la întoarcerea sa de succes din WRC, după ce a revendicat titlurile de piloți și co-piloți în 2019 pentru a adăuga coroana câștigătoare a producătorilor în 2018. Toyota Yaris WRC continuă să evolueze constant, cu noi dezvoltări pentru 2020, inclusiv o reducere a greutății, precum și un motor modernizat.

  With its new drivers providing an exciting mix of speed, experience and youth, the team fully intends to fight on all fronts once again, beginning at Rallye Monte-Carlo on January 23-26.

  Tommi Mäkinen (directorul echipei):

  „Este minunat să fim în Japonia să lansăm sezonul cu noii noștri piloți Așteptăm cu nerăbdare ca WRC să revină în Japonia anul acesta, așa că este frumos să începem sezonul aici împreună cu o mulțime de fani japonezi. La exterior, mașina noastră arată similar ca până acum și păstrăm în mare parte același pachet care a fost puternic în multe condiții diferite anul trecut. Dar lucrăm mereu pentru a face câteva mici îmbunătățiri pentru a o îmbunătăți și mai bine, și vom intra în acest sezon cu o mașină mai ușoară și mai puternică. Sunt încrezător că noii noștri piloți talentați se vor simți rapid confortabil și că putem să ne orientăm din nou în acest sezon. ”

  Sursa: Toyota Gazoo Racing / GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Toyota Gazoo Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss