Latest Posts

Toyota Gazoo Racing World Rally Team a fost la Salonul Auto de la Tokyo pentru a își promova campania din 2020

Vizualizări: 23675

Echipa TOYOTA GAZOO Racing World Rally își lansează campania 2020 la Salonul Auto de la Tokyo (10-12 ianuarie), cu noua linie de piloți a lui Sébastien Ogier / Julien Ingrassia, Elfyn Evans / Scott Martin și Kalle Rovanperä / Jonne Halttunen s-a prezentat împreună cu Toyota Yaris WRC în fața multor fani japonezi.

Este prima dată când echipa își începe anul în Japonia, lansând un sezon care se va încheia în noiembrie cu prima rundă a Campionatului Mondial de Raliuri FIA din țară încă din 2010. Apariția la Salonul Auto de la Tokyo coincide și cu premiera mondială la show, al noului GR Yaris, care încorporează tehnologia și cunoștințele obținute în urma concurenței în WRC.

Toyota Gazoo Racing World Rally Team a fost la Salonul Auto de la Tokyo pentru a își promova campania din 2020

 

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

Echipa TOYOTA GAZOO Racing World Rally intră în cel de-al patrulea an de la întoarcerea sa de succes din WRC, după ce a revendicat titlurile de piloți și co-piloți în 2019 pentru a adăuga coroana câștigătoare a producătorilor în 2018. Toyota Yaris WRC continuă să evolueze constant, cu noi dezvoltări pentru 2020, inclusiv o reducere a greutății, precum și un motor modernizat.

With its new drivers providing an exciting mix of speed, experience and youth, the team fully intends to fight on all fronts once again, beginning at Rallye Monte-Carlo on January 23-26.

Tommi Mäkinen (directorul echipei):

„Este minunat să fim în Japonia să lansăm sezonul cu noii noștri piloți Așteptăm cu nerăbdare ca WRC să revină în Japonia anul acesta, așa că este frumos să începem sezonul aici împreună cu o mulțime de fani japonezi. La exterior, mașina noastră arată similar ca până acum și păstrăm în mare parte același pachet care a fost puternic în multe condiții diferite anul trecut. Dar lucrăm mereu pentru a face câteva mici îmbunătățiri pentru a o îmbunătăți și mai bine, și vom intra în acest sezon cu o mașină mai ușoară și mai puternică. Sunt încrezător că noii noștri piloți talentați se vor simți rapid confortabil și că putem să ne orientăm din nou în acest sezon. ”

Toyota Gazoo Racing World Rally Team a fost la Salonul Auto de la Tokyo pentru a își promova campania din 2020
Sursa: Toyota Gazoo Racing / GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Toyota Gazoo Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Toyota Gazoo Racing / GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss