More

  Latest Posts

  Toyota Gazoo Racing a dominat prima zi a Raliului Monte-Carlo

  Toyota Gazoo Racing a dominat prima zi întreagă a Rallye Monte-Carlo, având cinci victorii din șase etape pe cele două bucle de astăzi, punând peste noapte două dintre Toyota pe primul loc și pe locul doi în general. Cea mai lungă zi a evenimentului a constat în două bucle cu trei etape și a prezentat o varietate de condiții meteorologice, inclusiv gheață, zăpadă, ploaie și noroi, precum și secțiuni de asfalt uscat.

  Începând ziua pe patru la general după etapele de deschidere de joi seara, Elfyn Evans a fost cel mai rapid în toate cele trei etape din această dimineață, în timp ce a intrat la conducerea raliului „Cu siguranță fost o dimineață fantastică. Condițiile nu erau atât de ușoare și grip-ul era destul de schimbător, dar Yaris mi-a oferit o încredere bună, așa că am putut să mă relaxez și să mă bucur să conduc mașina ”, a spus Evans.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De șase ori câștigător la Monte-Carlo, Sébastien Ogier, a fost cel mai rapid pilot în primele două etape ale buclei de după-amiază și apoi l-a întrecut pe Evans în ultima etapă a zilei, încheind ziua cu 1,2 secunde în fața galezului. „În general, sunt mulțumit de zi. Azi dimineață nu m-am simțit perfect confortabil în mașină și am fost puțin precaut, așa că nu eram în cel mai bun ritm ”, a spus Ogier.

  „Dar pentru această după-amiază am făcut câteva mici ajustări la configurare, m-am simțit mai încrezător și am putut să stabilesc niște momente bune. Ne-am temut că alegerea anvelopelor nu a fost optimă. ”„ La final nu a fost atât de rău, deoarece a fost mult mai uscat decât se aștepta în a doua etapă a buclei. Diferențele sunt încă foarte mici, dar este frumos să fii în această poziție. ”

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Kalle Rovanperä a avut parte și de o zi bună, cu prima sa experiență completă de a concura într-o zi întreagă la cel mai înalt nivel de raliu. Cu accentul său principal pentru a câștiga experiență, și-a îmbunătățit timpul în timpul zilei și a terminat pe locul șase la general după bucla de după-amiază. „Sunt mulțumit de astăzi, deoarece ne-am îmbunătățit mult de dimineață, ceea ce a fost destul de dificil pentru mine. Din nou, condițiile au fost noi, mergând cu anvelope netede pe unele secțiuni înghețate ”, a spus Rovanperä

  „Deci a fost o dimineață destul de atentă. Dar era din ce în ce mai bine cu fiecare etapă, iar etapa de mijloc a buclei a fost bună în ambele cazuri. „Încă mai am multe de învățat, însă încep să mă obișnuiesc cu mașina tot timpul. Mâine va fi o nouă provocare, cu un stil de etapă diferit, cred că trebuie să vedem care vor fi condițiile. ”

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  „Astăzi a fost incredibil să văd viteza pe care piloții noștri o aveau în mașină. Performanța lui Elfyn în această dimineață a fost deosebit de impresionantă și a surprins pe toată lumea cred. Tommi Mäkinen, directorul echipei a declarat: “Sébastien a vrut să se obișnuiască și să meargă pas cu pas, iar acum arată performanța de care știm că este capabil aici.”

  „Amândoi au fost extraordinari, nu au greșit deloc și cred că se vor îmbunătăți pe măsură ce vor cunoaște mai bine mașina. A adăugat Mäkinen. “Kalle face o treabă absolut extraordinară, învățând mereu, iar când condițiile erau mai stabile, viteza lui era foarte bună.”

  Sursa: Toyota Gazoo Racing WRC / GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Toyota Gazoo Racing WRC


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss