Latest Posts

Toyota Gazoo Racing a dominat prima zi a Raliului Monte-Carlo

Vizualizări: 18207

Toyota Gazoo Racing a dominat prima zi întreagă a Rallye Monte-Carlo, având cinci victorii din șase etape pe cele două bucle de astăzi, punând peste noapte două dintre Toyota pe primul loc și pe locul doi în general. Cea mai lungă zi a evenimentului a constat în două bucle cu trei etape și a prezentat o varietate de condiții meteorologice, inclusiv gheață, zăpadă, ploaie și noroi, precum și secțiuni de asfalt uscat.

Începând ziua pe patru la general după etapele de deschidere de joi seara, Elfyn Evans a fost cel mai rapid în toate cele trei etape din această dimineață, în timp ce a intrat la conducerea raliului „Cu siguranță fost o dimineață fantastică. Condițiile nu erau atât de ușoare și grip-ul era destul de schimbător, dar Yaris mi-a oferit o încredere bună, așa că am putut să mă relaxez și să mă bucur să conduc mașina ”, a spus Evans.

 

Toyota Gazoo Racing a dominat prima zi a Raliului Monte-Carlo

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De șase ori câștigător la Monte-Carlo, Sébastien Ogier, a fost cel mai rapid pilot în primele două etape ale buclei de după-amiază și apoi l-a întrecut pe Evans în ultima etapă a zilei, încheind ziua cu 1,2 secunde în fața galezului. „În general, sunt mulțumit de zi. Azi dimineață nu m-am simțit perfect confortabil în mașină și am fost puțin precaut, așa că nu eram în cel mai bun ritm ”, a spus Ogier.

„Dar pentru această după-amiază am făcut câteva mici ajustări la configurare, m-am simțit mai încrezător și am putut să stabilesc niște momente bune. Ne-am temut că alegerea anvelopelor nu a fost optimă. ”„ La final nu a fost atât de rău, deoarece a fost mult mai uscat decât se aștepta în a doua etapă a buclei. Diferențele sunt încă foarte mici, dar este frumos să fii în această poziție. ”

Toyota Gazoo Racing a dominat prima zi a Raliului Monte-Carlo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalle Rovanperä a avut parte și de o zi bună, cu prima sa experiență completă de a concura într-o zi întreagă la cel mai înalt nivel de raliu. Cu accentul său principal pentru a câștiga experiență, și-a îmbunătățit timpul în timpul zilei și a terminat pe locul șase la general după bucla de după-amiază. „Sunt mulțumit de astăzi, deoarece ne-am îmbunătățit mult de dimineață, ceea ce a fost destul de dificil pentru mine. Din nou, condițiile au fost noi, mergând cu anvelope netede pe unele secțiuni înghețate ”, a spus Rovanperä

„Deci a fost o dimineață destul de atentă. Dar era din ce în ce mai bine cu fiecare etapă, iar etapa de mijloc a buclei a fost bună în ambele cazuri. „Încă mai am multe de învățat, însă încep să mă obișnuiesc cu mașina tot timpul. Mâine va fi o nouă provocare, cu un stil de etapă diferit, cred că trebuie să vedem care vor fi condițiile. ”

Toyota Gazoo Racing a dominat prima zi a Raliului Monte-Carlo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Astăzi a fost incredibil să văd viteza pe care piloții noștri o aveau în mașină. Performanța lui Elfyn în această dimineață a fost deosebit de impresionantă și a surprins pe toată lumea cred. Tommi Mäkinen, directorul echipei a declarat: “Sébastien a vrut să se obișnuiască și să meargă pas cu pas, iar acum arată performanța de care știm că este capabil aici.”

„Amândoi au fost extraordinari, nu au greșit deloc și cred că se vor îmbunătăți pe măsură ce vor cunoaște mai bine mașina. A adăugat Mäkinen. “Kalle face o treabă absolut extraordinară, învățând mereu, iar când condițiile erau mai stabile, viteza lui era foarte bună.”

Sursa: Toyota Gazoo Racing WRC / GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Toyota Gazoo Racing WRC
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Toyota Gazoo Racing WRC / GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss