More

  Latest Posts

  Tim și Tom Coronel au luat un start bun în Dakar 2020 (Video)

  AL WAJH – Raliul Dakar 2020 a inceput! Nu a existat niciun moment pentru ca concurenții să se obișnuiască în liniște cu noul mediu, deoarece etapa de deschidere era deja destul de dură. Mai mulți piloți de top-line a ajuns la momentul nepotrivit și deja pierduți. Între timp, Tim și Tom s-au descurcat bine cu noul Beast 3.0 și au terminat pe o poziție credibilă, a 37-a.

  Ziua de deschidere a celui mai dur test de anduranță pentru om și mașină este întotdeauna o provocare. Anul acesta nu a fost o excepție, iar Raliul Dakar a avut loc pentru prima dată în Arabia Saudită, iar concurenții au avut de a face cu un teren nou.

  Tim Tim și Tom au trebuit mai întâi să afle cum ar fi manevrarea lui Beastcomplet noă, dar mașinile  s-au dovedit a fi perfect în largul lor în Orientul Mijlociu. „Acesta a fost prima”, a spus Tim la final cu un zâmbet imens pe față. „O primă etapă este întotdeauna un pic palpitantă. Toate pregătirile au mers bine și am fost pe deplin încrezători, dar la sfârșitul zilei, despre asta este vorba. Am început cu ușurință să ne gândim la manevrarea mașinii. Pe măsură ce etapa a continuat, ne-am crescut constant ritmul. Timpurile împărțite reflectau acest lucru pe măsură ce făceam tot mai multe progrese. În total, a fost un început bun. ”

  Cu toate acestea, nu a fost o navigație simplă, după cum a recunoscut Tom după aceea: „Suprafața era destul de complicată, cu pietre mari printre nisip. Undeva, trebuie să fi trecut cu vederea unua, deoarece podeaua este puternic deteriorată și există o gaură mare în ea. În afară de asta, a fost frumos, navigarea a mers bine, de asemenea. Cred că am fost destul de spot-on. Tim conducea superb, a crescut ritmul din ce în ce mai mult. Spre final, a trebuit chiar să-l calmez un pic. Deci da, un început frumos al Raidului Dakar 2020.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Mâine vom trece la Etapa 2: Al Wajh – Neom format din 367 de kilometri de probe speciale

  O zi plină de trasee și secțiuni rapide. Cu toate acestea, copilotul joacă un rol important, deoarece luarea unui drum greșit te va face să pierzi mult timp. Din nou, o modalitate bună de a cunoaște noul mediu din Dakar.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Tim & Tom Coronel


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss