Latest Posts

Tim și Tom Coronel au luat un start bun în Dakar 2020 (Video)

Vizualizări: 16429

AL WAJH – Raliul Dakar 2020 a inceput! Nu a existat niciun moment pentru ca concurenții să se obișnuiască în liniște cu noul mediu, deoarece etapa de deschidere era deja destul de dură. Mai mulți piloți de top-line a ajuns la momentul nepotrivit și deja pierduți. Între timp, Tim și Tom s-au descurcat bine cu noul Beast 3.0 și au terminat pe o poziție credibilă, a 37-a.

Ziua de deschidere a celui mai dur test de anduranță pentru om și mașină este întotdeauna o provocare. Anul acesta nu a fost o excepție, iar Raliul Dakar a avut loc pentru prima dată în Arabia Saudită, iar concurenții au avut de a face cu un teren nou.

Tim și Tom Coronel au luat un start bun în Dakar 2020 (Video)

Tim Tim și Tom au trebuit mai întâi să afle cum ar fi manevrarea lui Beastcomplet noă, dar mașinile  s-au dovedit a fi perfect în largul lor în Orientul Mijlociu. „Acesta a fost prima”, a spus Tim la final cu un zâmbet imens pe față. „O primă etapă este întotdeauna un pic palpitantă. Toate pregătirile au mers bine și am fost pe deplin încrezători, dar la sfârșitul zilei, despre asta este vorba. Am început cu ușurință să ne gândim la manevrarea mașinii. Pe măsură ce etapa a continuat, ne-am crescut constant ritmul. Timpurile împărțite reflectau acest lucru pe măsură ce făceam tot mai multe progrese. În total, a fost un început bun. ”

Cu toate acestea, nu a fost o navigație simplă, după cum a recunoscut Tom după aceea: „Suprafața era destul de complicată, cu pietre mari printre nisip. Undeva, trebuie să fi trecut cu vederea unua, deoarece podeaua este puternic deteriorată și există o gaură mare în ea. În afară de asta, a fost frumos, navigarea a mers bine, de asemenea. Cred că am fost destul de spot-on. Tim conducea superb, a crescut ritmul din ce în ce mai mult. Spre final, a trebuit chiar să-l calmez un pic. Deci da, un început frumos al Raidului Dakar 2020.

Tim și Tom Coronel au luat un start bun în Dakar 2020 (Video)

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mâine vom trece la Etapa 2: Al Wajh – Neom format din 367 de kilometri de probe speciale

O zi plină de trasee și secțiuni rapide. Cu toate acestea, copilotul joacă un rol important, deoarece luarea unui drum greșit te va face să pierzi mult timp. Din nou, o modalitate bună de a cunoaște noul mediu din Dakar.

YouTube video
Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Tim & Tom Coronel
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss