More

  Latest Posts

  Tideman preia conducerea după o vineri ploioasă

  Pontus Tidemand s-a luptat cu condițiile meteorologice nefavorabile de la ACI Rally Monza pentru a stabili o poziție firavă de conducere a categoriei WRC 2 vineri seară.

  Suedezul, care a condus o Skoda Fabia Rally2, a avut parte de un start lent și s-a trezit în partea inferioară a clasamentului după deschiderea de vineri. Neobosit, încrederea și ritmul său au crescut cu fiecare kilometru și, când Adrien Fourmaux s-a ales cu o pană spate dreaptă în timpul celei de-a doua treceri a lui Cinturato, Tidemand a fost bine plasat pentru a moșteni poziția de conducere.

  „Este foarte alunecos, dar sentimentul este în regulă. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare și cred că mâine va fi complet diferit”, a spus Tidemand, al cărui avantaj este de doar 6,8s.

  Poziția lui Fourmaux nu i-a făcut dreptate. El și Ford-ul său Fiesta M-Sport Rally2 s-au aflat într-o formă formidabilă în timpul turului de vineri dimineață, iar francezul a obținut trei victorii impresionante în etapă.

  Mads Østberg s-a aflat cu 5,6s în urmă, pe poziția a treia și fiind reticent în a-și asuma riscuri atât de devreme în eveniment. Pilotul Citroën C3 R5 se luptă unu la unu cu Tidemand pentru coroana seriei și ar putea lansa un atac în timpul etapelor montane de sâmbătă.

  Jan Kopecky a completat clasamentul pe locul patru, la 19,9s distanță de coechipierul Skoda, Tidemand. Specialist în cursele pe asfalt, Kopecky a fost surprins de condițiile slabe și i-a fost greu să se bucure de etape.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss