GP24 Media

LATEST POSTS

Tideman preia conducerea după o vineri ploioasă

Vizualizări: 16467

Pontus Tidemand s-a luptat cu condițiile meteorologice nefavorabile de la ACI Rally Monza pentru a stabili o poziție firavă de conducere a categoriei WRC 2 vineri seară.

Suedezul, care a condus o Skoda Fabia Rally2, a avut parte de un start lent și s-a trezit în partea inferioară a clasamentului după deschiderea de vineri. Neobosit, încrederea și ritmul său au crescut cu fiecare kilometru și, când Adrien Fourmaux s-a ales cu o pană spate dreaptă în timpul celei de-a doua treceri a lui Cinturato, Tidemand a fost bine plasat pentru a moșteni poziția de conducere.

“Este foarte alunecos, dar sentimentul este în regulă. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare și cred că mâine va fi complet diferit”, a spus Tidemand, al cărui avantaj este de doar 6,8s.

Poziția lui Fourmaux nu i-a făcut dreptate. El și Ford-ul său Fiesta M-Sport Rally2 s-au aflat într-o formă formidabilă în timpul turului de vineri dimineață, iar francezul a obținut trei victorii impresionante în etapă.

Mads Østberg s-a aflat cu 5,6s în urmă, pe poziția a treia și fiind reticent în a-și asuma riscuri atât de devreme în eveniment. Pilotul Citroën C3 R5 se luptă unu la unu cu Tidemand pentru coroana seriei și ar putea lansa un atac în timpul etapelor montane de sâmbătă.

Jan Kopecky a completat clasamentul pe locul patru, la 19,9s distanță de coechipierul Skoda, Tidemand. Specialist în cursele pe asfalt, Kopecky a fost surprins de condițiile slabe și i-a fost greu să se bucure de etape.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES