Latest Posts

Theo Pourchaire își va face debutul în F2 în Bahrain

Vizualizări: 18901

Theo Pourchaire își va face debutul în Formula 2 cu HWA Racelab, luna viitoare în Bahrain, alaturandu-se echipei pentru ultimele două etape ale acestui sezon. Pilotul de 17 ani, a ieșit pe locul 2 în seria suport F3, în 2020, acesta fiind sezonul său de debut. Francezul este membru al programului pentru tineri piloți al celor de la Sauber.

HWA Racelab a anunțat oficial astăzi, faptul că Pourchaire va ocupa locul liber lăsat de Giuliano Alesi, după ce Jake Hughes a participat în cursa de la Sochi.

„Sunt extrem de fericit că voi lua parte la ultimele două curse de F2 din acest sezon, din Bahrain. Vreau să le mulțumesc celor de la HWA Racelab pentru această oportunitate. Abia aștept să colaborez cu echipa și să învăț cum funcționează noul monopost.”

„Ne bucurăm că putem să îi oferim unui pilot atât de talentat, șansa de a face primii pași în F2”, a menționat directorul echipei, Thomas Strick.

„Talentul lui Theo este de necontestat. Succesul de care s-a bucurat în primii ani ai carierei sale, vorbește de la sine. Suntem încântați de debutul său din Bahrain. În ultimii ani a demonstrat că se poate adapta rapid la trecerea de la o serie la alta.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss