More

  Latest Posts

  Theo Pourchaire își va face debutul în F2 în Bahrain

  Theo Pourchaire își va face debutul în Formula 2 cu HWA Racelab, luna viitoare în Bahrain, alaturandu-se echipei pentru ultimele două etape ale acestui sezon. Pilotul de 17 ani, a ieșit pe locul 2 în seria suport F3, în 2020, acesta fiind sezonul său de debut. Francezul este membru al programului pentru tineri piloți al celor de la Sauber.

  HWA Racelab a anunțat oficial astăzi, faptul că Pourchaire va ocupa locul liber lăsat de Giuliano Alesi, după ce Jake Hughes a participat în cursa de la Sochi.

  „Sunt extrem de fericit că voi lua parte la ultimele două curse de F2 din acest sezon, din Bahrain. Vreau să le mulțumesc celor de la HWA Racelab pentru această oportunitate. Abia aștept să colaborez cu echipa și să învăț cum funcționează noul monopost.”

  „Ne bucurăm că putem să îi oferim unui pilot atât de talentat, șansa de a face primii pași în F2”, a menționat directorul echipei, Thomas Strick.

  „Talentul lui Theo este de necontestat. Succesul de care s-a bucurat în primii ani ai carierei sale, vorbește de la sine. Suntem încântați de debutul său din Bahrain. În ultimii ani a demonstrat că se poate adapta rapid la trecerea de la o serie la alta.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss