More

  Latest Posts

  Suzuki și-a prezentat motocicleta pentru 2021

  Ultima echipă care și-a prezentat motocicleta pentru 2021 este Suzuki. Echipa japoneză și-a lansat motocicleta în Qatar, cu câteva ore înainte de debutul primului test în care vor fi prezenți piloții echipei, Joan Mir și Alex Rins.

  Pentru al treilea an la rând, Suzuki va miza pe serviciile lui Joan Mir și Alex Rins. Japonezii vor avea de asemenea, pentru al cincilea an la rând, serviciile lui Sylvain Guintoli, francezul fiind însă doar test riderul oficial echipei din Hamamatsu.

  Joan Mir este campionul mondial en titre și marea revelație din 2020. Ibericul va continua să concureze cu numărul 36, refuzând astfel să folosească numărul 1 oferit campionului mondial. De altfel, ultima oară când cineva a purtat 1 pe motocicletă a fost Casey Stoner în 2012.

  De cealaltă parte a garajului, Alex Rins țintește primul său titlu mondial din carieră la clasa regină. Spaniolul a avut parte de un 2020 foarte dificil în prima parte, fapt care l-a costat în cele din urmă titlul mondial. În cele din urmă, Rins s-a clasat pe un onorabil loc trei în clasamentul final al sezonului 2020.

  Marea schimbare de la Suzuki vine în partea administrativă. Davide Brivio, omul din spatele succesului japonezilor a ales calea Formulei 1, plecând imediat după titlurile adjudecate cu Suzuki la Alpine.

  Suzuki a obținut anul trecut primul titlu la echipe din istorie și primul titlu la piloți după o pauză de 20 de ani. Ultimul pilot care și-a adjudecat un titlu mondial alături de gruparea japoneză a fost Kenny Roberts Jr. în 2000.

  Cu piloții Suzuki ne vom întâlni chiar astăzi în primul test al piloților MotoGP în Qatar. Debutul în curse va avea loc peste trei săptămâni, cu organiza Marelui Premiu al Qatar, gazda tradițională a primei etape din motomondial.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Now Moto


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss