GP24 Media

LATEST POSTS

Susie Wolff a fost numită CEO al echipei Venturi Formula E

Wolff
Vizualizări: 29786

Susie Wolff a fost numită director executiv al echipei Venturi Racing de Formula E, în timp ce fostul pilot Jerome D’Ambrosio îi va ocupa funcția anterioară de director de echipă.

Wolff și-a asumat rolul de director de echipă pentru Venturi în iulie 2018, ca parte a unui plan de trei ani de a crește profilul și poziția competitivă a ținutei, după ce și-a păstrat rolul atunci când echipa a găsit o nouă proprietate condusă de președintele Scott Swid în decembrie 2020.

Fostul pilot de Formula 1 D’Ambrosio s-a alăturat lui Venturi în calitate de director adjunct al echipei pentru sezonul 2021, la retragerea sa din curse după plecarea sa din echipa Mahindra Racing.

Cu acea structură în vigoare și folosind un grup motopropulsor Mercedes, Edoardo Mortara a terminat pe locul secund în clasamentul piloţilor sezonul trecut, Venturi ocupand locul șapte dintre cele 12 echipe.

Această restructurare a fost în lucru de ceva timp, deoarece Wolff și-a evaluat rolul în a doua jumătate a mandatului 2021.

Deși la venirea lui Venturi, nu era direct prevăzut că D’Ambrosio va deveni director de echipă, Wolff a spus: „După ce am fost director de echipă în ultimii trei ani, momentul este potrivit pentru această schimbare.

Susie Wolff a fost numită CEO al echipei Venturi Formula E

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„De când mi-am asumat acest rol în 2018, am experimentat un mare sentiment de mândrie și de realizare din cauza felului în care am mers din ce în ce mai puternic ca organizație.

„De când s-a alăturat echipei anul trecut, Jerome a avut un impact pozitiv și știu că las operațiunile echipei în mâini foarte capabile, pe măsură ce Formula E avansează spre a treia generație de competiție în [2022-23]”.

Deși se așteaptă ca Wolff să participe la mai puține curse de aici încolo, ea va păstra un rol activ, care va include probabil căutarea unui nou acord de propulsie pentru era Gen3, în urma veștii că actualul partener de motor al lui Venturi, Mercedes, va renunța la serie în forma sa din fabrică la sfârşitul mandatului 2022.

Ea va supraveghea, de asemenea, operațiunile strategice și comerciale ale echipei, fiind în centrul acordului pentru Venturi pentru a-și asigura primul său sponsor de titlu cu ROKiT pentru 2019-20.

D’Ambrosio, un pilon al seriei și de trei ori câștigător al cursei prin stagii la Dragon și Mahindra, a adăugat: „Sunt recunoscător echipei pentru că mi-a încredințat această oportunitate.

„În calitate de succesor al lui Susie Wolff în calitate de director de echipă, știu că am pantofi mari de umplut și sunt cineva căruia i-a plăcut mereu o nouă provocare.

„În ultimele 12 luni, am învățat multe de la Susie și cred că împreună vom continua să facem o echipă incredibil de puternică.

„Această dinamică a echipei ne-a făcut să realizăm cea mai de succes campanie a noastră de până acum, care este o bază fantastică pe care să ne construim pentru viitor.

„Cu Edo și Lucas în mașină sezonul viitor și după forma noastră din 2021, întreaga echipă se simte pozitivă și foarte motivată să revină pe drumul cel bun, lucrând împreună spre un alt campionat de succes”.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula E găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES