GP24 Media

LATEST POSTS

Surprize la prima etapa din Campionatul National-Cupa Cheile Gradistei powered by Total

Vizualizări: 10532

In weekedul ce tocmai s-a încheiat, traseul de la Cheile Gradistei a fost pentru a doua oara gazda unei etape din Campionatul National de Viteza in Coasta. La fel ca și anul trecut, un număr mare de concurenti dornici de adrenalina și spectacol au întregit listele de inscrieri. Nume precum Dan Girtofan, Simon Tempestini sau Emil Nestor au reușit sa stârnească ropote de aplauze în parcursul lor din cele doua zile.

Surprize la prima etapa din Campionatul National-Cupa Cheile Gradistei powered by TotalDacă ziua de sâmbătă a fost dedicata recunoasterilor și antrenamentelor, duminică, în ziua concursului, spectacolul a fost  la cote maxime, fiecare din cei 56 de concurenti reușind sa obțină un timp cât mai bun. În parcul de service atmosfera a fost una tensionata în ziua concursului, fiecare dintre participanți încercând sa își stabilească un target, o strategie pentru cele doua manșe de concurs. Printre invitații acestei etape s-a aflat  ministrul Tineretului și Sportului din România, domnul Ionuț Stroe dar și președintele Consiliului Județean Brașov, domnul Adrian Vestea, care au văzut traseul acestei etape de pe locul din dreapta al unei mașini de curse.

Surprize la prima etapa din Campionatul National-Cupa Cheile Gradistei powered by Total

După cum spuneam, ziua de duminica a fost dedicata manșelor de concurs, cel mai rapid fiind pilotul Emil Nestor care a oprit cronometrul la 1:57,576. “Am plecat cu ideea ca etapa de la Cheile Gradistei o sa fie una de acomodare cu mașina, cu noul motor. Din fericire nu a fost nevoie de prea mult timp,chiar dacă este mai puternic, noul motor este mai liniar  și mai previzibil. Prin urmare a fost destul de ușor sa îmi bat timpii de anul trecut. Dacă e sa am o satisfacție apropo de etapa asta, este însă urcarea pe ploaie în care am reușit să câștig. “Surprize la prima etapa din Campionatul National-Cupa Cheile Gradistei powered by TotalIn clasamentul general, ocupantul locului doi a fost pilotul Simonei Tempestini care, venit din lumea raliului, a reușit sa oprească cronometrul la 2:02,555, iar locul trei al clasamentului general a fost ocupat de pilotul Radu Benea care a reușit să scoată un timp de 2:04,986. Surprize a adus și clasamentul debutanților, pilotul Bogdan Dumitrache reușind sa se impună în clasament, chiar dacă la aceasta prima etapa mașina nu i-a fost cel mai bun prieten. “Mașina a mers în 3 pistoane și doar o echipa senzațională a făcut sa nu plec cu motorul în punga”.Surprize la prima etapa din Campionatul National-Cupa Cheile Gradistei powered by TotalA doua etapa din acest campionat se va desfășura pe celebrul traseul de la Reșița in weekendul 3,4 Iulie.

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES