More

  Latest Posts

  Surprize la prima etapa din Campionatul National-Cupa Cheile Gradistei powered by Total

  In weekedul ce tocmai s-a încheiat, traseul de la Cheile Gradistei a fost pentru a doua oara gazda unei etape din Campionatul National de Viteza in Coasta. La fel ca și anul trecut, un număr mare de concurenti dornici de adrenalina și spectacol au întregit listele de inscrieri. Nume precum Dan Girtofan, Simon Tempestini sau Emil Nestor au reușit sa stârnească ropote de aplauze în parcursul lor din cele doua zile.

  DSC 0190 scaledDacă ziua de sâmbătă a fost dedicata recunoasterilor și antrenamentelor, duminică, în ziua concursului, spectacolul a fost  la cote maxime, fiecare din cei 56 de concurenti reușind sa obțină un timp cât mai bun. În parcul de service atmosfera a fost una tensionata în ziua concursului, fiecare dintre participanți încercând sa își stabilească un target, o strategie pentru cele doua manșe de concurs. Printre invitații acestei etape s-a aflat  ministrul Tineretului și Sportului din România, domnul Ionuț Stroe dar și președintele Consiliului Județean Brașov, domnul Adrian Vestea, care au văzut traseul acestei etape de pe locul din dreapta al unei mașini de curse.

  DSC 0177 scaled

  După cum spuneam, ziua de duminica a fost dedicata manșelor de concurs, cel mai rapid fiind pilotul Emil Nestor care a oprit cronometrul la 1:57,576. “Am plecat cu ideea ca etapa de la Cheile Gradistei o sa fie una de acomodare cu mașina, cu noul motor. Din fericire nu a fost nevoie de prea mult timp,chiar dacă este mai puternic, noul motor este mai liniar  și mai previzibil. Prin urmare a fost destul de ușor sa îmi bat timpii de anul trecut. Dacă e sa am o satisfacție apropo de etapa asta, este însă urcarea pe ploaie în care am reușit să câștig. “DSC 0201 scaledIn clasamentul general, ocupantul locului doi a fost pilotul Simonei Tempestini care, venit din lumea raliului, a reușit sa oprească cronometrul la 2:02,555, iar locul trei al clasamentului general a fost ocupat de pilotul Radu Benea care a reușit să scoată un timp de 2:04,986. Surprize a adus și clasamentul debutanților, pilotul Bogdan Dumitrache reușind sa se impună în clasament, chiar dacă la aceasta prima etapa mașina nu i-a fost cel mai bun prieten. “Mașina a mers în 3 pistoane și doar o echipa senzațională a făcut sa nu plec cu motorul în punga”.DSC 0080 scaledA doua etapa din acest campionat se va desfășura pe celebrul traseul de la Reșița in weekendul 3,4 Iulie.

   

   

   

   

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss