GP24 Media

LATEST POSTS

Super Formula Japoneză intră în lumea “Esports”

Vizualizări: 10349

Din această duminică, campionatul japonez Super Formula va avea o cursă virtuală cu piloții reali la start.

Jocul utilizat va fi Gran Turismo Sport ce are doar o mică parte din circuitele reale. Există posibilitatea ca această competiție să aibă un campionat de sine stătător pe viitor.

La start vor fi piloții din campionatul real, numărul de înscriși este de doar 17 sportivi din totalul de 21, 4 dintre aceștia lipsind de la cursă: Juri Vips, Charles Milesi, Tatiana Calderon și Naoki Yamamoto.

Cursa se va transmite în Japonia pe TV, dar și în lume pe canalul de Youtube al campionatului cu comentariu în engleză.

Foto-Facebook-Super Formula

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES