Latest Posts

Steiner despre descalificarea lui Magnussen: Cândva vom avea parte de un show bun în F1

Vizualizări: 19238

Șeful Haas, Gunther Steiner crede că nu vom avea parte de nici un show bun în F1 până când regulile de fuel-saving vor dispărea complet.

Șeful de echipă Haas, Gunther Steiner spune că nu este de acord cu nevoia actuală de fuel-saving din F1, în urma descalificării lui Kevin Magnussen de la Marele Premiu al Statelor Unite.

Danezul a fost descalificat și punctele sale au fost redistribuite corespunzător.

„În final, este responsabilitatea noastră să controlăm cantitatea de combustibil, dar nu sunt de acord cu prezența acestui tip de reguli în Formula 1, sper că la anul, cu 110 kilograme, lucrurile se vor schimba, dar schimbăm o altă regulă și punem o aripă față mai mare, deci poate nu se va schimba nimic. Cândva vom avea parte de un show bun în F1, dar nu pentru moment.”

Pentru mai multe detalii în legătură cu penalizarea lui Kevin Magnussen click aici.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss