GP24 Media

LATEST POSTS

Magnussen atacă „Formula Fuelsaving” în urma descalificării din Marele Premiu al Statelor Unite

Vizualizări: 10409

Kevin Magnussen a descris Formula 1 ca fiind mai degrabă „Formula Fuelsaving” în urma descalificării sale de după cursa de la COTA unde a folosit mai mult combustibil decât cel alocat oficial.

Pilotul Haas a fost forțat să conducă foarte economic în tururile finale la cursa de acasă a echipei sale pentru că folosise prea mult combustibil până la acel punct. Inspectorii, în urma unui check-up de după cursă, au dezvăluit faptul că acesta a folosit mai mult combustibil în perioada cursei de duminică.

Stewarzii FIA nu au avut nici o altă opțiune afară de a îl descalifica pe acesta, pilotul danez terminase cursa pe locul 9. Această descalificare înseamnă că Haas F1 au terminat cursa de acasă pentru prima oară fără măcar o mașină în Top 10.

După ce descalificarea a fost confirmată, Magnussen și-a descărcat frustrarea pe Twitter, menționând că a depășit limita cu doar 0.1kg.

„Din păcate astăzi am concurat în Formula Fuelsaving, nu în Formula 1. Am folosit 0.1kg (!) prea mult pentru toată cursa și am fost descalificați. Astea sunt regulile deci pe viitor va trebui să ne descurcăm mai bine. Mașina a mers grozav în schimb și oprirea la boxe a mers strună. Ne vedem la următoarea cursă!” – Kevin Magnussen pe Twitter

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES