More

  Latest Posts

  Magnussen atacă „Formula Fuelsaving” în urma descalificării din Marele Premiu al Statelor Unite

  Kevin Magnussen a descris Formula 1 ca fiind mai degrabă „Formula Fuelsaving” în urma descalificării sale de după cursa de la COTA unde a folosit mai mult combustibil decât cel alocat oficial.

  Pilotul Haas a fost forțat să conducă foarte economic în tururile finale la cursa de acasă a echipei sale pentru că folosise prea mult combustibil până la acel punct. Inspectorii, în urma unui check-up de după cursă, au dezvăluit faptul că acesta a folosit mai mult combustibil în perioada cursei de duminică.

  Stewarzii FIA nu au avut nici o altă opțiune afară de a îl descalifica pe acesta, pilotul danez terminase cursa pe locul 9. Această descalificare înseamnă că Haas F1 au terminat cursa de acasă pentru prima oară fără măcar o mașină în Top 10.

  După ce descalificarea a fost confirmată, Magnussen și-a descărcat frustrarea pe Twitter, menționând că a depășit limita cu doar 0.1kg.

  „Din păcate astăzi am concurat în Formula Fuelsaving, nu în Formula 1. Am folosit 0.1kg (!) prea mult pentru toată cursa și am fost descalificați. Astea sunt regulile deci pe viitor va trebui să ne descurcăm mai bine. Mașina a mers grozav în schimb și oprirea la boxe a mers strună. Ne vedem la următoarea cursă!” – Kevin Magnussen pe Twitter

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss