GP24 Media

LATEST POSTS

Stefano Domenicali exclude posibilitatea ca toate grand prix-urile să organizeze curse sprint

Stefano Domenicali
Vizualizări: 11614

Stefano Domenicali a discutat la începutul acestei săptămâni despre noul format al curselor sprint din Formula 1. Oficialul italian a exclus posibilitatea ca toate grand prix-urile în viitor să organizeze curse sprint.

CEO-ul Formulei 1, Stefano Domenicali, a discutat pe îndelete despre cursele sprint și noul format care va fi adoptat în acest an. Pentru moment, doar Silverstone a confirmat că va organiza cursă sprint. Anul acesta, patru grand prix-uri vor organiza curse sprint, alte trei GP-uri urmând să anunțe organizarea unei curse sprint.

Formula 1 va avea în premieră curse sprint care vor determina ordinea pe grila de start pentru cursa de duminică. De altfel, Domenicali a exclus și posibilitatea de a diminua rolul curselor de duminică, reiterând încă o dată că rolul curselor sprint va fi doar să determine ordinea pe grila de start pentru a doua zi.

“E foarte simplu. Pentru statistici, pilotul care câștigă cursa sprint de sâmbătă va pleca din pole position. Există doar un câștigător de Mare Premiu, iar acest fapt va rămâne să fie determinat duminica.” a declarat Stefano Domenicali în cadrul unui interviu acordat publicației Auto Motor und Sport.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

“Nu ne dorim acest format la fiecare cursă. Anul acesta va fi un grand slam, cu maxim patru astfel de evenimente. Acest format are multe avantaje. Mai puțin timp pierdut în sesiunile de antrenamente, mai multă acțiune pe pistă.” a continuat Domenicali.

Noul format a fost primit cu reacții mixte din partea piloților, fiind însă aproape unanim acceptat de oficialii echipelor. Întrebat de numărul de GP-uri care vor organiza curse sprint în viitor, Domenicali a încheiat prin a răspunde scurt. “Acest lucru trebuie discutat în viitorul nu foarte îndepărtat. Nu vor fi foarte multe, însă, întâi de toate, trebuie să vedem dacă acest format funcționează cu adevărat.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Următoarea întâlnire cu piloții și echipele din Formula 1 va avea loc la finalul acestei săptămâni, între 16-18 aprilie, la Imola, în Italia. Fanii Formulei 1 din România vor putea viziona Marele Premiu al Regiunii Emilia-Romagna pe Digi Sport, Look Sport 3 și Telekom Sport.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Auto Motor und Sport
Photocredit: AutoCar
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES