GP24 Media

LATEST POSTS

Stefan Bradl a fost cel mai rapid în prima zi de teste din Qatar

Vizualizări: 14847

Testele din Qatar au început ieri cu un shakedown dedicat piloților de teste și noilor debutanți veniți de la Moto2. Stefan Bradl a semnat referința în Shakedownul organizat vineri la Losail.

Germanul a profitat și de vântul foarte puternic pentru a stabili referința în 1:55.614, departe însă de timpii uzuali făcuți pe pista din Qatar. Bradl a avut un avans nimicitor, de peste o secundă în fața piloților Yamaha.

Britanicul a fost la prima sesiunea în noua sa calitate de test rider pentru Yamaha. De altfel, uzina din Iwata a fost bine reprezentată în Shakedownul de aseară, Katsuyuki Nakasuga și Kohta Nozane fiind și ei foarte bine clasați în Qatar.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Enea Bastianini a fost cel mai rapid dintre debutanți. Italianul s-a clasat al patrulea fiind urmat foarte îndeaproape de Michele Pirro. De altfel, cei doi italieni au încheiat topul primilor cinci clasați. Topul primilor zece clasați în sesiunea de aseară a fost completat de Cal Crutchlow, Lorenzo Savadori, Jorge Martin și Sylvain Guintoli.

La Shakedownul din Qatar a luat parte și Dani Pedrosa. Legendarul pilot spaniol a completat testul din postura de test rider pentru KTM. Pedrosa s-a clasat pe locul al 11-lea.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Acțiunea din Qatar va continua astăzi cu primul test în care vor fi prezenți toți piloții MotoGP. Singura excepție este Marc Marquez, sextuplul campion mondial anunțându-și absența de la acest test încă de la prezentarea echipei Repsol Honda.

 

Sursa: MotoGP
Photocredit: Road Racing World
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES