More

  Latest Posts

  Stefan Bradl a fost cel mai rapid în prima zi de teste din Qatar

  Testele din Qatar au început ieri cu un shakedown dedicat piloților de teste și noilor debutanți veniți de la Moto2. Stefan Bradl a semnat referința în Shakedownul organizat vineri la Losail.

  Germanul a profitat și de vântul foarte puternic pentru a stabili referința în 1:55.614, departe însă de timpii uzuali făcuți pe pista din Qatar. Bradl a avut un avans nimicitor, de peste o secundă în fața piloților Yamaha.

  Britanicul a fost la prima sesiunea în noua sa calitate de test rider pentru Yamaha. De altfel, uzina din Iwata a fost bine reprezentată în Shakedownul de aseară, Katsuyuki Nakasuga și Kohta Nozane fiind și ei foarte bine clasați în Qatar.

  Enea Bastianini a fost cel mai rapid dintre debutanți. Italianul s-a clasat al patrulea fiind urmat foarte îndeaproape de Michele Pirro. De altfel, cei doi italieni au încheiat topul primilor cinci clasați. Topul primilor zece clasați în sesiunea de aseară a fost completat de Cal Crutchlow, Lorenzo Savadori, Jorge Martin și Sylvain Guintoli.

  La Shakedownul din Qatar a luat parte și Dani Pedrosa. Legendarul pilot spaniol a completat testul din postura de test rider pentru KTM. Pedrosa s-a clasat pe locul al 11-lea.

  Acțiunea din Qatar va continua astăzi cu primul test în care vor fi prezenți toți piloții MotoGP. Singura excepție este Marc Marquez, sextuplul campion mondial anunțându-și absența de la acest test încă de la prezentarea echipei Repsol Honda.

   

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: Road Racing World


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss