Latest Posts

Stefan Bradl a fost cel mai rapid în prima zi de teste din Qatar

Vizualizări: 15348

Testele din Qatar au început ieri cu un shakedown dedicat piloților de teste și noilor debutanți veniți de la Moto2. Stefan Bradl a semnat referința în Shakedownul organizat vineri la Losail.

Germanul a profitat și de vântul foarte puternic pentru a stabili referința în 1:55.614, departe însă de timpii uzuali făcuți pe pista din Qatar. Bradl a avut un avans nimicitor, de peste o secundă în fața piloților Yamaha.

Britanicul a fost la prima sesiunea în noua sa calitate de test rider pentru Yamaha. De altfel, uzina din Iwata a fost bine reprezentată în Shakedownul de aseară, Katsuyuki Nakasuga și Kohta Nozane fiind și ei foarte bine clasați în Qatar.

Enea Bastianini a fost cel mai rapid dintre debutanți. Italianul s-a clasat al patrulea fiind urmat foarte îndeaproape de Michele Pirro. De altfel, cei doi italieni au încheiat topul primilor cinci clasați. Topul primilor zece clasați în sesiunea de aseară a fost completat de Cal Crutchlow, Lorenzo Savadori, Jorge Martin și Sylvain Guintoli.

La Shakedownul din Qatar a luat parte și Dani Pedrosa. Legendarul pilot spaniol a completat testul din postura de test rider pentru KTM. Pedrosa s-a clasat pe locul al 11-lea.

Acțiunea din Qatar va continua astăzi cu primul test în care vor fi prezenți toți piloții MotoGP. Singura excepție este Marc Marquez, sextuplul campion mondial anunțându-și absența de la acest test încă de la prezentarea echipei Repsol Honda.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa: MotoGP
Photocredit: Road Racing World
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP

Latest Posts

Don't Miss