Latest Posts

Speranțele lui Neuville la titlu, spulberate

Vizualizări: 10248

Thierry Neuville, de la Hyundai Motorsport, și-a văzut efectiv speranțele la titlu spulberate vineri după-amiază la ACI Rally Monza, agățând un pilon pe SS4, care i-a provocat defecțiuni mari la suspensia din față dreapta. Încercând să continue, motorul i20-ului condus de belgian a murit apoi, imobilizându-l în apă și forțând întârzierea etapei și totodată retragerea sa. Acest lucru îl lasă pe coechipierul său, Ott Tänak, să lupte pentru titlu cu duo-ul Toyota Gazoo Racing, Elfyn Evans și Sébastien Ogier.

Speranțele lui Neuville la titlu, spulberate

Speranțele lui Neuville la titlu, spulberate

Speranțele lui Neuville la titlu, spulberate

 

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

World Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss