More

  Latest Posts

  Shwartzman stabilește ritmul în sesiunea de deschidere la Jeddah

  Robert Shwartzman de la PREMA Racing l-a învins pe Ralph Boschung de la Campos Racing pentru P1 în ultimele secunde ale antrenamentelor libere de la Jeddah, stabilind un 1:42.623s pentru a termina înaintea pilotului elvețian și a lui Dan Ticktum.

  După întârzieri operaționale temporare, Marcus Armstrong a condus grila pe circuitul Jeddah Corniche pentru prima dată la temperaturile arzătoare ale pistei de 46 de grade.

  Douăzeci din cei 22 de piloți au optat să se întoarcă la boxe după tururile lor de instalare, dar debutanții MP Motorsport Clément Novalak și Jack Doohan au rămas pe pistă în efortul de a se obişnui cu monoposturile.

  Absolvent de Formula 3, Novalak a avut norocul de a avea o zi de teste post-sezon cu UNI-Virtuosi anul trecut, dar Doohan a avut primul gust cu mașinile mai puternice.

  Shwartzman

  Boschung a stabilit punctul de referinţă la 1:44.087s înainte ca al treilea dintre cei patru debutanți, Logan Sargeant, să piardă controlul asupra HWA RACELAB în Sectorul 3 și să se ciocnească de perete, provocând un steag roșu.

  Boschung – care și-a confirmat deja locul pe grilă cu Campos Racing pentru 2022 – a făcut un tur și mai rapid când s-a reluat sesiunea la 1:42.807s.

  Majoritatea terenului părea concentrat pe învățarea noului circuit în timpul sesiunii de 45 de minute, dar șeful Carlin, Trevor Carlin, a spus înainte de sesiune că vor să-și îmbunătățească performanțele de calificare, iar Ticktum a stabilit un zbor târziu, ajungând pe locul al doilea cu 1:42.954s.

  Totuși, Robert Shwartzman i-a depășit pe amândoi la steag, sărind în P1 cu 1:42.623s. Felipe Drugovich și Marcus Armstrong au mers pe locul al patrulea și al cincilea, la șase zecimi față de rus. Au fost urmați de Jüri Vips și Guanyu Zhou.

  Doohan a fost cel mai rapid dintre cei patru începători, terminând pe locul opt, înaintea lui Christian Lundgaard și a liderului campionatului Oscar Piastri. Olli Caldwell a terminat prima sa sesiune de F2 pe locul 15.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 2 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 2

  Photocredit: Formula 2


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss