More

  Latest Posts

  Sebastien Loeb și Daniel Elena pe drumuri diferite după 23 de ani de colaborare

  Într-un anunț mediatic care a șocat întreaga lume a raliurilor, Sebastien Loeb a anunțat că nu va mai face echipă cu Daniel Elena, după o colaborare de aproape două decenii și jumătate. 

  Ieri după-amiază, Sebastien Loeb a publicat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj privind despărțirea profesională de Daniel Elena, fostul său copilot. Cei doi au colaborat vreme de 23 de ani, timp în care și-au adjudecat nouă titluri mondiale în campionatul mondial de raliuri și au participat la cinci ediții ale Dakarului.

  “După cinci ediții de Dakar la care am concurat împreună și după discuții cu echipa, am ajuns la concluzia că e mai bine să mergem pe căi diferite. Anunț cu mare greutate faptul că la ediția viitoare nu vom mai fi coechipieri. Nu a fost o decizie ușoară și nici cel mai ușor telefon de dat, mai ales că ne leagă o colaborare de 23 de ani.” a postat Sebastian Loeb pe una dintre rețelele de socializare.

  Colaborarea din Sebastien Loeb și Daniel Elena este cea mai de succes din punct de vedere statistic din istoria campionatului mondial de raliuri. 79 de victorii, 118 podiumuri și nouă titluri mondiale în WRC îi leagă pe Loeb și Elena.

   

  Sursa: Motorsport.com
  Photocredit: AutoExpert

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport.com

  Latest Posts

  Don't Miss