More

  Latest Posts

  Sebastien Loeb și Daniel Elena pe drumuri diferite după 23 de ani de colaborare

  Într-un anunț mediatic care a șocat întreaga lume a raliurilor, Sebastien Loeb a anunțat că nu va mai face echipă cu Daniel Elena, după o colaborare de aproape două decenii și jumătate. 

  Ieri după-amiază, Sebastien Loeb a publicat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj privind despărțirea profesională de Daniel Elena, fostul său copilot. Cei doi au colaborat vreme de 23 de ani, timp în care și-au adjudecat nouă titluri mondiale în campionatul mondial de raliuri și au participat la cinci ediții ale Dakarului.

  “După cinci ediții de Dakar la care am concurat împreună și după discuții cu echipa, am ajuns la concluzia că e mai bine să mergem pe căi diferite. Anunț cu mare greutate faptul că la ediția viitoare nu vom mai fi coechipieri. Nu a fost o decizie ușoară și nici cel mai ușor telefon de dat, mai ales că ne leagă o colaborare de 23 de ani.” a postat Sebastian Loeb pe una dintre rețelele de socializare.

  Colaborarea din Sebastien Loeb și Daniel Elena este cea mai de succes din punct de vedere statistic din istoria campionatului mondial de raliuri. 79 de victorii, 118 podiumuri și nouă titluri mondiale în WRC îi leagă pe Loeb și Elena.

   

  Sursa: Motorsport.com

  Photocredit: AutoExpert


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss