Latest Posts

Se schimbă formatul seriilor suport Formula 2 și 3 din 2021

Vizualizări: 14295

Din dorința celor din FIA de a reduce din costuri, campionatele de Formula 2 și Formula 3, vor suferi modificări din 2021. Noul program va aduce câte trei curse pe weekend, în locul celor două de acum, asta însemnând mai puține călătorii, așadar, mai puțini bani cheltuiți pe deplasările echipelor.

2021 va fi primul an în care F2 și F3 nu vor concura în aceleași weekend-uri ca și Formula 1. Ambele vor rămâne serii suport, dar apariția lor se va face alternativ, de la cursă la cursă.

CEO-ul F2 și F3 a declarat: „Unul dintre aspectele esențiale, pe care ne-am axat de când s-a lansat Seria GP2, în 2015, este controlul costurilor. Azi, mai mult ca oricând, trebuie să fie cel mai important subiect al strategiei noastre.”

„Măsurile la care vom recurge, sunt cruciale, deoarece vor avea un impact puternic asupra ambelor campionate, a calendarului competițional, a weekend-urilor de cursă și, prin urmare, asupra regulilor.”

„Mai mult decât atât, echipele care fac parte din ambele campionate, vor avea posibilitatea să utilizeze o parte din personal, pentru ambele categorii, pentru a reduce costurile. Credem cu tărie că trebuie să realizăm asta, cât mai repede posibil, pentru a asigura stabilitatea campionatelor, în anii care vor urma.”

Se dorește, de asemenea, să se diminueze și costurile de producție pentru monoposturi, pentru a face situația mai ușoară pentru echipe, după acest an dezolant, care a lovit puternic economia globală.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Aceste schimbări nu vor afecta acțiunea fabuloasă de pe pistă, ambele serii promițând să performeze spectaculos, chiar și în condiții nefavorabile.

Sursa: thecheckeredflag.com
Photocredit: F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

thecheckeredflag.com

Latest Posts

Don't Miss