GP24 Media

LATEST POSTS

Se schimbă formatul seriilor suport Formula 2 și 3 din 2021

Vizualizări: 13801

Din dorința celor din FIA de a reduce din costuri, campionatele de Formula 2 și Formula 3, vor suferi modificări din 2021. Noul program va aduce câte trei curse pe weekend, în locul celor două de acum, asta însemnând mai puține călătorii, așadar, mai puțini bani cheltuiți pe deplasările echipelor.

2021 va fi primul an în care F2 și F3 nu vor concura în aceleași weekend-uri ca și Formula 1. Ambele vor rămâne serii suport, dar apariția lor se va face alternativ, de la cursă la cursă.

CEO-ul F2 și F3 a declarat: „Unul dintre aspectele esențiale, pe care ne-am axat de când s-a lansat Seria GP2, în 2015, este controlul costurilor. Azi, mai mult ca oricând, trebuie să fie cel mai important subiect al strategiei noastre.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Măsurile la care vom recurge, sunt cruciale, deoarece vor avea un impact puternic asupra ambelor campionate, a calendarului competițional, a weekend-urilor de cursă și, prin urmare, asupra regulilor.”

„Mai mult decât atât, echipele care fac parte din ambele campionate, vor avea posibilitatea să utilizeze o parte din personal, pentru ambele categorii, pentru a reduce costurile. Credem cu tărie că trebuie să realizăm asta, cât mai repede posibil, pentru a asigura stabilitatea campionatelor, în anii care vor urma.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Se dorește, de asemenea, să se diminueze și costurile de producție pentru monoposturi, pentru a face situația mai ușoară pentru echipe, după acest an dezolant, care a lovit puternic economia globală.

Aceste schimbări nu vor afecta acțiunea fabuloasă de pe pistă, ambele serii promițând să performeze spectaculos, chiar și în condiții nefavorabile.

Sursa: thecheckeredflag.com
Photocredit: F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES